Fethiye Klima Servisi

  • Muğla / Fethiye
  • 18 Aralık 2020
  • 554
0
0
İşletme ID:749106

Firma Hakkında

https://fethiye-klimaservisi.com/

444 28 46

En iyi Muğla Klima Tamiri firmalarını sizler için hizmete sunduk. Muğla klima bakım arıza servisi olarak faaliyet göstermekteyiz. Muğla teknik servisi olarak marka fark etmeksizin tüm klimaların montaj ve tamir işlemini yapmaktayız. Uzman kadrosuyla tüm marka ve model klimalarınıza Muğla ve tüm çevresine teknik destek sağlarız.

 

Gerek yerli markalar olsun gerekse yabancı markalar olsun birçok ürüne servis hizmeti sunan firmamız bugün yıllardan bu yana aldığı deneyim ile birçok tekniker ve alanında uzman kadrolar yetiştirmiş ve Muğla bölgesinde birçok bölgeye teknik destek sunacak kapasiteye ulaşmıştır.

 

Tamir ve bakım için Muğla klima tamir Servisinden yardım isteyiniz. Klima Servisleri içerisinde en iyi Klima Servis olma hedefi ile uzun yıllardan beri Muğla ve çevresine kaliteli hizmetler sağlar. Muğla Klima Bakım ve tamir servisi için bizi arayın. Muğla klima montajı deyince aklımıza ilk gelen şey, klimaların sorunsuz bir şekilde kurulumun yapılması ve klimaların düzgün bir şekilde çalışmasını sağlamaktır. Klima bakım, tamirat ve parça değişimi konularında titizlikle çalışan Muğla Fethiye Klima Servisi, tamamı diplomalı servis personeline sistemli eğitimler vererek, onların bilgilerini güncellemelerini sağlamaktadır.

Muğla klima bakım ve tamir servisimiz klimalarınızı yerinde tamir ederek tekrar sizlere sunar.

Firma Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan olmak için yorum yap.
Seo-Banner