Antalya Halı Yıkama

  • Antalya / Kepez
  • 20 Aralık 2020
  • 543
0
0
İşletme ID:749122

Firma Hakkında

 

https://haliyikama-antalya.com/

0242 344 53 44 

Antalya  halı yıkama fabrikası halılarınızı kesinlikle sokakta ya da güneş altında kurutmaz . Büyük çaplı, yeni, Antalya çapında hizmet veren firmamızdan kaliteli bir halı yıkama hizmeti alabilmeniz mümkündür. Antalya 15 yıldır faaliyet gösteren firmamız, halı yıkama üzerine kaliteli hizmet vermektedir.

Antalya genelinde yıkama işleminin ardından halılarınız itina ile sıkma ve kurulama işleminden geçtikten sonra adresinize teslim etmekteyiz. Antalya içerisinde stor perde, zebra perde, tül perde ve kumaş perdeleri özel perde şampuanları ile yıkıyor, kurutuyor ve montajını yapıyoruz. Antalya geneli kenarlarda atan ipleri veya yıpranan bölgeleri tamir etmek için overlok hizmetimizi kullanabilirsiniz. Antalya halı yıkama firmamızın tamir, saçak yapımı ve yıkama hizmetlerinden yararlanabilirsiniz.

Antalya kendini kanıtlamış bir firma olarak sizlere en hızlı ve tecrübeli elemanlarımızla halı yıkama hizmeti vermekteyiz. Hijyenik sabunlarla güzel bir koku Antalya halı fabrikasıyla mümkün.

Yıkama ve temizleme alanlarında, Antalyanın Kepez ilçesinde bulunan Harput Halı Yıkama firmamız her daim sizlere hizmet vermektedir. Halı Yıkama, Koltuk Yıkama, Yorgan Yıkama, Yatak Yıkama, Halıfleks Yıkama, Yerinde Halı Yıkama, Stor Perde Yıkama gibi birçok alanda sizlere temizlik ve yıkama hizmeti sunuyor.

Firma Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan olmak için yorum yap.
Seo-Banner