Bursa İnegöl Halı Yıkama

  • Bursa / İnegöl
  • 22 Aralık 2020
  • 566
0
0
İşletme ID:749128

Firma Hakkında

 

https://inegol-haliyikama.com/

444 28 46

Bursanın İnegöl ilçesinde olan Bursa İnegöl Halı Yıkama; halı, koltuk, halıfleks, perde, stor perde, yerinde halı, antibakteriyel halı temizliği konusunda hizmet vermektedir.

Gelişim içinde olan firmamız bu güne kadar bilinçli bir şekilde büyüyerek merkez İnegöl/ Bursa olmak üzere geniş bir bölgede bir çok kişi ve kurumu müşteri portföyüne dahil etmiş ve haklı olarak İnegöl bölgesinin güvenilir firmaları arasında yerini almıştır.

Firmamız, halıdan perdeye, koltuktan yorgana kadar tüm yıkama ihtiyaçlarını karşılamak ve müşterisi için en uygun çözümleri oluşturmak üzere faaliyet göstermektedir.

Başarının özveri, çözüm, kalite, bilgi, güven, dürüst hizmet ve müşteri memnuniyetini kapsayan bir bütün olduğu görüşünde olan firmamız, ürünlerinizi kendi ürünü gibi benimseyerek ihtiyaçlarınıza en uygun çözümler sunmak, hizmet maliyetlerini ve zamanını tasarruflu bir şekilde kullanmanıza yardımcı olmak için size hizmet vermeye devam edecektir.

Bursa İnegöl geneli hizmet sağlayan firmamız halı temizleme ve yıkama konusunda sizleri tereddütte bırakmaktadır. Sizlere %100 garanti sunuyoruz. Halı yıkama makinemizin diğer makinelerden farkı havuz sistemine gerek duymamasıdır. Yıkanan halının kirini veya kirli suyu yıkanacak olan bir sonraki halıya bulaştırmadan yıkayabilmesidir.

Firmamızla koltuk yıkama servis hizmeti doğrultusunda iletişime geçtiğinizde sizinle gün ve saat belirlenmesi yapılır. Belirlenen günde ekip arkadaşlarımız koltuğunuzun yıkanacağı adreste hazır bulunurlar. Personellerimiz öncelikle yıkanacak olan koltuklarınızı makine yardımı ile şampuanlar. Koltuk şampuan ile bir süre bekletildikten sonra fırçalama işlemi gerçekleştirilir. Koltuklarınız nazik bir şekilde fırçalandıktan sonra bir güzel durulanır. Durulama sırasında vakumla işlemi de gerçekleştirilir. Koltuklarınız kuruduktan sonra temiz bir şekilde kullanmaya devam edebilirsiniz.

 

Firma Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan olmak için yorum yap.
Seo-Banner