İzmir Elektrikçi

  • İzmir / Konak
  • 26 Aralık 2020
  • 487
0
0
İşletme ID:749180

Firma Hakkında

 

0532 059 23 56

 

İzmir Elektrik Arıza, İzmir Elektrikçi, İzmir Elektrik Ustası, İzmir Televizyon Tamiri, Uydu sistemleri gibi elektriğe dair her konuda İzmir Elektrik Firması olarak hizmetinizdeyiz

 

 

İzmir elektrikçi firması olarak, ev ve iş yerlerinizde elektrik tesisatı ile ilgili sorunlarınıza çözümler üretiyoruz. Topraklı priz yenileme fiyatı ile ilgili İzmir genelinde 7 gün 24 saat servis telefonundan servis notu bırakabilirsiniz. 

 

Apartman diafon sistemleri fiyat İzmir bölgelerinde istediğiniz herhangi bir zamanda servis telefonundan devamlı ulaşabilirsiniz. 

 

Elektrik hattı arıza bulucu  İzmir genelinde 7 gün 24 saat çağrı merkezi bilgisinden talep oluşturabilirsiniz. Problemlerin 30 gün içerisinde tekrarlanması halinde İzmir Elektrik Ustası gerçekleştirerek sorununuzun kalıcı olarak giderilmesini sağlıyor.

 

 

Apartman kapı zili bozuldu İzmir bölgesinde herhangi bir zamanda servis telefonundan her zaman erişebilirsiniz. Diafon değiştirmesi Fiyat İzmir içinde konuyla ilgili olarak destek merkezinden bizleri arayabilirsiniz. İzmir Elektrikçi elektrik konularında net çözüme ulaşmanın en kolay yoludur.

 

 

Ledli kapı zili kopması fiyatları İzmir içinde konuyla ilgili olarak telefon bilgisinden devamlı ulaşabilirsiniz. Kapı giriş zili bağlaması fiyatları için İzmir bölgesinde herhangi bir zamanda çağrı merkezi bilgisinden her zaman erişebilirsiniz. 

 

Avize duyu arızası ücreti İzmir bölgelerinde istediğiniz herhangi bir zamanda çağrı merkezi bilgisinden talep oluşturabilirsiniz. Apartman kapı zili sistemleri İzmir içinde konuyla ilgili olarak telefon bilgilerinden hizmet talebi isteyebilirsiniz.

Firma Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan olmak için yorum yap.

Harita Konumu ve Yol Tarifi

Anafartalar Cad., Konak, İzmir, Türkiyeİzmir / Konak

Mesaj Formu

Seo-Banner