İzmir Halı Yıkama

  • İzmir / Konak
  • 26 Aralık 2020
  • 605
0
0
İşletme ID:749182

İzmir Halı Yıkama

Firma Hakkında

0232 262 00 33

İzmir ilinde bulunan halı yıkama firmamız sizlere geniş çaplı hizmet sunmaktadır. Firmamız; halı yıkama, yerinde halı yıkama, koltuk yıkama, yorgan yıkama, stor perde yıkama, antibakteriyel halı yıkama gibi hususlarda sizlere her zaman hizmet sunmaktadır.

İzmir içinde halı yıkamayı makine ile mi yapıyorsunuz. İzmir koltuk yıkamada, yıkamış olduğumuz her koltuk için kirler karşısında yüzde yüz temizlik güvencesi verirken, koltuğunuzda çok ağır bir leke olmadığı sürece her türlü kirden rahatlıkça kurtulup hijyenik ve tertemiz koltuklara kavuşacağınızın garantisini veriyoruz.

 

İzmir halı yıkama firmamız sizlere oldukça uzun zamandır hizmet veren ve müşteri memnuniyetini üst düzey olarak benimsemiş, sektörün en önemli firmalarından birisi haline gelmiş halı yıkama firmalarından birisidir.

 

İzmir halı yıkama firmalarına nasıl ulaşırım diye düşünmeyiniz İzmir içinde yer alan tüm semtlere halı yıkama hizmeti vermekteyiz. 

İzmir genelinde verdiğimiz hizmet tamamıyla garantimiz altındadır. İzmir firmamız halı yıkama konusundaki hassas duruşunu kişiye özel yıkama sistemi ile kanıtlamaktadır. 

Yorganlarınız ücretsiz servisimizle alındıktan sonra, İzmir fabrikamız bünyesinde bulunan otomatik sanayi makinası ile yıkanıp kurutulmaktadır. İzmir halı yıkama olarak temizlik garantisi vermekteyiz. Gelişmiş halı yıkama tesislerimiz ile İzmir halı yıkama işlemlerini en özel koşullarda yürütüyoruz.

Firma Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan olmak için yorum yap.
Seo-Banner