İzmir Klima Kombi Beyaz Eşya Servisi

  • İzmir / Bornova
  • 27 Aralık 2020
  • 913
0
0
İşletme ID:749193

Firma Hakkında

444 28 46

İzmir Klima Kombi Beyaz Eşya Servisi yıllardır sizlere beyaz eşya, kombi, klima servis hizmetleri vermektedir. Yılların verdiği tecrübeyle beyaz eşya kombi klima da bir devrim yaratmış bir firmadır. Her tür marka ve modele hizmet veren firmamız her alan da eğitim almış nitelikli ustalarla ve personellerle çalışmaktadır.

 

Bıraktığınız arıza kayıtlarına da çok kısa süre de dönüş sağlayan İzmir Klima Beyaz Eşya Servisi etkili ve hızlı çözümlerle de alanın da gözde bir servis haline gelmiştir.

 

Yıllık kombi bakımların da ve arıza durumlarında da hemen hareke geçen teknik servisimiz arızaların yanı sıra petek temizliği gibi hizmetler vermektedir.

 

Kombinin parçalarını alelacele değiştirip diğer sorunlarından anlamayan kombi servisleri gibi müşteriye gereksiz masraf çıkarmak ya da tekrarlayacak sorunlarla karşı karşıya bırakmamak için, her zaman tüm sistemin kontrolleri yapılmakta, çözümler de en doğru şekilde bulunmaktadır.

 

Firmamız yaptığı tamir işlerine ve kullandığı yedek parçalara 1 yıl garanti vermektedir. Tamir ya da bakım sonrası oluşan bir arıza da müşterilerimizi mağdur etmeden dönüş yapacağımızı da belirtmek isteriz.

 

Kuruluştaki amacımız dâhil her konu da gelişme gösteren firmamız yıllar içerisin de daha büyük bir firma haline gelmiştir. Müşteri memnuniyetini önemseyen firmamız gün geçtikçe daha nitelikli bir servis haline gelmiştir.

 

Arızalarınız için ekonomik ve hızlı çözümler oluşturan firmamız hemen sonuç alabilmek için çalışmakta ve aynı bilinçle ilerleyerek daha büyük bir firma haline gelmektir amacımız.

 

Uzun yılların verdiği deneyim ve kurumsallaşmış firma yapısıyla işlerin de uzman usta ve personellere çalışan aynı zaman da modern ve kaliteli ekipmanlarıyla sorunsuz ve güvenilir servis desteği sağlamaktadır. Müşteri memnuniyet odaklı çalışan ve kaliteden şaşmayan İzmir Kombi Klima Beyaz Eşya Servisi teknik servisimiz her geçen gün daha da büyüyerek tercih edilen bir servis haline gelmiştir.

 

İzmir Klima & Kombi & Beyaz Eşya Servisi olarak İzmir’in tüm ilçe ve semtlerine beyaz eşya, kombi, klima servis desteği sağlıyoruz. Teknik servisimizi haftanın her günü 7/24 arayıp servis talebinde bulunabilirsiniz.

Firma Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan olmak için yorum yap.
Seo-Banner