ABCKADIN Amigurumi Örgü Oyuncak

0
0
İşletme ID:749287

Firma Hakkında

Türkiye nin online amigurumi örgü oyuncak mağazası abckadin.com, 1 Ocak 2021 tarihinde açıldı. "ABCKADIN" markasıyla sergilediğimiz 150 çeşitten fazla örgü oyuncak sitemizde sizlerin beğenisine sunuldu.

Beğendiğiniz ürünü anlaşmalı olduğumuz kargo firmaları ile kapınıza kadar teslim ediyoruz. Sipariş sonrası size vereceğimiz kargo takip numarası ile paketinizin nerede olduğunu takip edebilir ve siparişiniz ile ilgili tüm sorularınızı bize iletebilirsiniz.

Çocuklarınızı sevindirmek ister misiniz?

El örgüsü oyuncak olarak aklınıza gelebilecek her türlü ürüne abckadin.com üzerinden ulaşabilirsiniz. Çocuklarınıza uyku arkadaşı olacak amigurumi erkek bebekler ve amigurumi kız bebekler den evinizi dekore etmenizi sağlayacak el örgüsü kapı süsleri ne bebekler için diş kaşıma çıngırakları ndan yine el örgüsü hayvan figürlü yastıklar a kadar tüm ürünleri uygun fiyatlar ile satın alabilirsiniz.

Tamamen organik malzemeler kullanılarak örüldü...

Abckadin.com sitesinde gördüğünüz tüm amigurumi ürünler tamamen elde örülerek hazırlanıyor. Kesinlikle fabrikasyon değildir. Örgü bebekleri hazırlarken yüzde yüz organik iplikler ve boncuk elyaf kullanılır. Örgü battaniyeler de organik iplik kullanılarak elde örülmektedir. Diş kaşıma çıngıraklarının sap kısımları ise bambu olup bakteri barındırmaz.

Yıkanabilir Amigurumi Örgü Oyuncaklar...

El emeği göz nuru tüm ürünlerimizi elde ya da çamaşır makinesinde gönül rahatlığı ile 40 derece suda yıkayabilirsiniz. Organik oyuncaklar olduğu için deforme olmaz.

Çocukların sağlığına zarar vermez...

Bir anne olarak çocukların sağlığının her şeyden önemli olduğunun fevkalade bilincindeyim. Örgü bebekleri hazırlarken çocukların sağlığına zarar verebilecek kimyasal içeren malzeme kullanmıyorum. Ayrıca oyuncaklar üzerinde küçük parçalar da bulunmuyor. Bu nedenle çocuğunuz ürünü ağzına götürse bile sağlığına zarar gelmediği gibi küçük parça yutma tehlikesi de bulunmuyor.

Firma Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan olmak için yorum yap.

Harita Konumu ve Yol Tarifi

Zeytinköy Mahallesi Yunus Emre Caddesi No 25Denizli / Denizli

Mesaj Formu

Seo-Banner