AkPak

  • Antalya / Muratpaşa
  • 1 Mart 2021
  • 503
0
0
İşletme ID:749478

AkPak

Firma Hakkında

Misyon: Her Zaman Her Yerde Sizin İçin En İyi Çözüm Ve Hizmeti Sunan, Kaliteli, Güvenilir ve Çevre Dostu Bir Şirket Olmak

Vizyon: Müşterilerimizin Koşulsuz Memnuniyeti Temizlik ve Personel Temini Hizmetlerinde Uluslararası Tanınan ve Tercih Edilen Bir Kuruluş Olmak. Profesyonel Hizmet Sunmak Çevre Dostu Ürünlerle En İyi Hizmet Ve Kaliteyi Sunmak.

Web: www.akpak.xyz

Antalya merkezli personel temini, temizlik ve dijital medya şirketimizde personel temini, ev temizliği,ofis temizliği,büro temizliği hizmetleri vermektedir.Bunun yanında Dijital Medya alanlarında da hizmetler vermekteyiz. Müşterilerimiz için kalite ve titizliği ön planda tutan firmamızda temizlik tamamen müşterilerimizin istediği gibi yapılmaktadır. Alanlarında uzman personeller temin etmekteyiz. Ev temizliği,ofis temizliği,büro ve inşaat sonrası temizlik hizmetlerinde de faaliyet göstermektedir.Büro ve ofisiniz için temizlik yapmaya vaktiniz yoksa firmamızı aramanız yeterli olacaktır.Siz işlerinizden geri kalmadan işinizi yaparken firmamız temizlik işlemlerini yapmaktadır. Ayrıca işletmenizi Dijital Dünyaya taşıyoruz. Marka bilinirliği arttırma, reklam, sosyal medya sayfa tasarımı ve yönetimi, web tasarım, grafik, logo tasarımı ve daha bir çok hizmetler sunmaktayız.

İşe Alım Hizmetlerimiz

İşe alım sürecinde; uzman ve yönetici seviyesindeki nitelikli insan kaynağının temin edilmesinde firmaların ihtiyaçlarına uygun çözümler üretiyoruz.

Her biri belli bir sektör ve pozisyon alanında uzman danışman kadromuzun yürüttüğü seçme yerleştirme süreçlerinde, müşterilerimize en kısa sürede aday sunabilmeyi hedefliyoruz. Firmalarımıza sadece işe alım hizmetlerimizle değil, aynı zamanda İK Strateji ve Süreç Danışmanlığı’nda da çözüm ortağı oluyoruz. Yetkinliklerimiz, süreçlerimiz ve referanslarımız ile iddialıyız…

ORTA DÜZEY VE UZMAN KADROLARI

» Toplu İşe Alımlar
» Otel çalışanları
» Call-center Çalışanları
» Saha Satış Ekipleri
» Tıbbi Mümessil Kadroları
» Hasta Karşılama Personeli
» Mağaza Satış Danışmanları

Müşterimizin ihtiyacının en doğru adayla ve en kısa sürede karşılanması için;

Zengin aday havuzumuzda ve dış kaynaklarda detaylı tarama yapıyoruz. Yetkinlik bazlı mülakatlar ile belirlenen, müşteri talebiyle örtüşen adayları, anlaşılan sürede müşteriye sunuyoruz. Sağlıktan perakendeye, bilişimden inşaata pek çok sektöre, alanında uzman danışmanlarla hizmet veriyoruz. İşe alım süreci ve ertesinde hizmet kalitemizi ölçüyor ve raporluyoruz.

 

Firma Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan olmak için yorum yap.
Seo-Banner