Ara Taşıyalım Nakliyat

0
0
İşletme ID:749721

Ara Taşıyalım Nakliyat

Firma Hakkında

Ara Taşıyalım Nakliyat Firmamız İstanbul şehrinde Sancaktepe ilçesinde Veysel Karani Mahallesi Asil Türk Cad Küçük Sok No 11 Daire 3 adresinde bulunmaktadır.

Ara Taşıyalım Nakliyat Sektör_Adi sektöründe hizmet vermektedir.

Ara Taşıyalım Nakliyat Firmamıza sayfa üzerinden mesaj gönderebilir, yorumlarınızı bu sayfa aracılığı ile iletebilir ve firmamız hakkındaki şikayetlerinizi yazabilirsiniz. Sms ile firmamızı istediğiniz kişiye göndererek Ara Taşıyalım Nakliyat firmamızı beğenebilir ve firmamız hakkında gelişmeleri takip edebilirsiniz.

Ara Taşıyalım Nakliyat firmamıza sayfamızda yer alan iletişim bilgileri aracılığıyla telefon ile ulaşabilir aşağıda yer alan Yol tarifi aracılığı ile konumumuza erişebilirsiniz.

Firmamız bu sayfaya 9 Nisan 2021 itibariyle eklenerek internetten bulunmasını kolaylaştırılarak 578 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.

Firmamızı aradığınızda bu sayfadan ulaştığınızı belirterek bu sayfa ile daha fazla ilgilenmemizi tavsiye edebilirsiniz.

Firma Yorumları

64x64
Gülendam Sarı
29 Ağustos 2021 12:08:55

Ev taşımak kadar stresli çok şey yok bence. İyi bir nakliyat firması bulmak, güvenmek de zor. Ama taşınmayla ilgili tüm kaygılarımı yok etti Ara Taşıyalım. Hizmet için daha da önemlisi şeffaflığınız ve doğru iletişiminiz için teşekkürler. Bir eşyam biraz da benim hatam sebebiyle zarar gördü, onda bile yardımcı oldular uygun fiyata tamir edecek birini önerdiler. Gerçekten çok yorucu bir iş taşıma Allah yardımcınız olsun. Ben de bir daha taşınmayayım inşallah. Taşınırsam da nakliye şirketim artık belli:)


64x64
Bülent Arslan
28 Nisan 2021 01:04:43

Tamamen profesyonel bir ekip ve hizmet. Beklentimin ötesinde bir hizmet verdiler. Dikkatle hiç bir eşyaya zarar vermeden özenle taşıdılar ve fiyatları oldukça iyi. ara taşıyalım ekibine ve özellikle melek hanıma ayrıca teşekkürler.


64x64
Aslı Sancak
26 Nisan 2021 22:04:15

Defalarca taşınmış bir aile olarak ilk defa ara taşıyalım ekibi ile taşındık. Başta kararsızdım ama çok memnun kaldım. İletişim ve hizmet çok iyiydi. Müşteri hizmetlerindeki hanımefendi ve ekip şefi Mesut bey tüm sorularımı sabırla cevaplayıp her şeyi ben yorulmadan hallettiler. Teşekkürler ????


Harita Konumu ve Yol Tarifi

Veysel Karani Mahallesi Asil Türk Cad Küçük Sok No 11 Daire 3 İstanbul / Sancaktepe

Mesaj Formu

Seo-Banner