Antalya Eşya Depolama

  • Antalya / Muratpaşa
  • 10 Mayıs 2022
  • 207
0
0
İşletme ID:750830

Antalya Eşya Depolama

Firma Hakkında

Ev eşyası ve ticari ürünler için kişiye özel anahtarlı, profesyonel depolama alanları sunuyoruz.

Antalya Eşya Depolama ile Evde Kendinize Alan Açın +1 Odanız Daha Olsun.

antalya profesyonel eşya depolama şirketi

Depolama tesisimizde kiralayacağınız bir oda ile evinizde extra alan açarak deponuzu diğer odanız gibi kullanabilirsiniz. İstediğiniz zaman anahtarınızla açıp kilitleyebilir, fazladan eşya ekleyip, alabilirsiniz. Bunun için fazladan bir ücret ödemezsiniz.

Antalya eşya depolama, Antalya Kiralık Eşya Deposu tesisimiz 7/24 son teknoloji güvenlik kameraları ile izlenmektedir. 24 saat boyunca özel güvenlik elemanlarının detaylı bir şekilde güvenliği sağlıyor olması, depoların güvenlik seviyesinin artmasını sağlamaktadır. Aynı zamanda kiralık eşya depolama alanlarımız; özel anahtar ile kilitlenir vaziyette olması da, eşya güvenliği konusunda aldığımız ekstra önlemler arasındadır.

Antalya güvenli eşya depoları

Havalandırmalı depo, özel dizayn edilmiş kafes depo üniteleri eşyalarınızın hava almasını sağlar. Ürünleriniz sağlıklı ortamlarda size özel kişisel odalarda saklanır. Self storage depolara sizin dışınızda başka hiç kimse girip çıkamaz çünkü deponuzun anahtarı sadece sizdedir. Depolama tesisimiz şehir içindedir. Ulaşım ve erişimin kolay olması nedeniyle evinize ait extra plus oda gibi kullanabilirsiniz. Deponuz tamamen sizindir. Ekleyeceğiniz herhangi bir parça, valiz, koli, ev eşyası için fazladan depo parası ödemeniz gerekmez.

 

 

Firma Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan olmak için yorum yap.

Harita Konumu ve Yol Tarifi

Yenigöl mah., Yenigöl cad., 86/2 Muratpaşa, AntalyaAntalya / Muratpaşa

Mesaj Formu

Seo-Banner