İnegöl Store Mobilya LTD. ŞTİ

  • Bursa / İnegöl
  • 12 Haziran 2022
  • 462
0
0
İşletme ID:750897

Firma Hakkında

İnegöl Mobilya üreticilerini Türkiye ve tüm dünyaya açan inegolstore.com güvenle alışveriş yapabileceğiniz, fiziki mağazaları olan, yasal kargolama, sevkiyat ve fatura kesmenin yanında sattığı ürünün arkasında duran bir firmadır.

İnegolsetore.com üzerinden satın alınan ürünler direkt müşteri ulaştırılmaktadır. Türkiye’nin neresinde olursanız olun ücret talep edilmeden evinize kadar getirilir ve montaj yapılır. Firmamız her zaman yeni, kaliteli, modern ürünlerin satışını yapar. Müşterilerimizin mobilya seçiminde ne kadar titiz olduğunu bildiğimiz için ürün kalitesinden asla taviz vermeyiz. Bununla birlikte ürünlerimizin çoğunda 24 aya kadar garanti vermekteyiz.

inegolstore.com üzerinden satın aldığınız ürünler İnegöl’de anlaşmalı olduğumuz firmalardan tedarik edilmektedir ve fiziki mağazalardan çok daha ucuz fiyata sizlere ulaştırılmaktadır. 5 yılda %2000 büyüyen sanal mağazamızın maliyetleri fiziki mağazadan kıyaslanamayacak kadar az olduğu için kaliteli mobilya modellerini oldukça uygun fiyatlara sunabiliyoruz.

Tüm illere ve Avrupaya teslimat yapıyoruz. Tüm Türkiye’ye teslimatlarımız ücretsizdir, Avrupa için ülke ve şehire göre ek nakliye ücreti alınmaktadır. Aynı şekilde Türkiye’nin hangi ilinde olursanız olun talebiniz doğrultusunda kurulum çalışanlarımız tarafından yapılır.

Firma Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan olmak için yorum yap.

Harita Konumu ve Yol Tarifi

Huzur Mah. Mobilya Vadi Cad. No:2 İnegöl/BursaBursa / İnegöl

Mesaj Formu

Seo-Banner