İkinci Bahar Huzurevi

0
0
İşletme ID:750981

İkinci Bahar Huzurevi

Firma Hakkında

 Yaşlı insanlarımızın, hem dikkatli hem de keyifli zamanlar geçirmesi amaçlarımızın başında olmaktadır. Sunduğumuz hizmetler ve uzun yıllardır tecrübeli olan personellerimiz ile İkinci Bahar ailesi olarak gereken güveni verdiğimize inanıyoruz. Yaşlı bakımı konusunda uzun zamandır hizmet verdiğimiz bu zamanlarda hem yaşlılarımız hem de aileleri en önemli önceliğimiz olmuştur. Hizmetlerimiz içerisinde misafir olan ailelerimizin isteklerini ve fikirlerini her zaman göz önünde bulundurmaktayız. 

 Anadolu Yakası huzurevleri gibi yerlerde ilk göz önüne alınan çalışanların kişilere nasıl davrandığıdır.  İkinci Bahar ailesi olarak işimizi severek yapmakta olup yaşlılarımızın sağlıklı, huzurlu ve en rahat olabilecekleri ortamı oluşturuyoruz. Hacettepe Üniversitesi mezunları olarak yaşlılarımızın güzel ve sağlıklı vakitler geçirmesini amaçlayarak çıktığımız bu yolda  sizlerin istekleri doğrultusunda en uygun ortamı hazırlamaktayız. 

Huzurevi hizmetlerimizin dışında verdiğimiz hizmetler ile de yaşlı insanlarımızın bakım sürecini iyileştirmekteyiz. Değerli yaşlılarımızın sağlık süreçlerinin takibini ve ilaçlarının temini gibi konuları da takip etmekteyiz. Ayrıca kısa vadede olan bakım hizmetlerimiz de vardır. Ameliyat sonrası bakım hizmeti, ailelerin tatil dönemlerinde istedikleri bakımevi hizmetlerini de bulundurmaktayız. 

Huzur evi hizmetleri dışında verdiğimiz hizmetlerde bazı hastalıklara sahip yaşlılarımızın bakımını da yapmaktayız. Alzheimer, demans, burundan beslenen, felçli ve parkinson gibi rahatsızlıkları olan yaşlılarımızın tüm bakımını da tecrübeli çalışanlarımız ile yapmaktayız. Tüm dünyadaki yenilenen bakım hizmetlerini de takibe alarak en kaliteli hizmetleri sizlere vermekteyiz  

Maltepe Huzurevi - Bakım Hizmetlerimiz 

  • Kısa süreli bakım 
  • Çamaşır, ütü ve kuaförlük hizmetleri  
  • Alt temizliği ve banyo  
  • El — ayak temizliği, ağız temizliği 
  • İlaç temini ve raporların kontrolü 
  • Ameliyat sonrası bakım 
  •  

Hizmetlerimizi tamamı ile şefkat, sevgi ve anlayış ile yapıyoruz. Maltepe bakımevi olarak gerekli tüm hizmetlerin tarafımızca mevcut olup değerli yaşlı insanlarımızı gönlünüz güven içerisinde emanet edebilirsiniz “Aileniz, ailemiz.” politikamızı kullanarak çıktığımız bu yolda sevgimiz ve tecrübemiz ile devam etmekteyiz. 

Kaynak/Source: www.ikincibahar.com.tr  

 

Firma Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan olmak için yorum yap.

Harita Konumu ve Yol Tarifi

Bağlarbaşı M. Cemalbey C No:105 Maltepe – İSTANBULİstanbul / Maltepe

Mesaj Formu

Seo-Banner