AKOSPRAY

Vitrin Firma
0
0
İşletme ID:751016

AKOSPRAY

Firma Hakkında

2005 yılından günümüze AKOSPRAY olarak mobilya sektöründe ahşap boyama, cila hatları ve zımpara makinaları üretmektedir. olup tecrübemizi ve teknolojimizi geliştirdiğimiz yeni makinelerle yüksek performanslı üretimlere dönüştürüyor ve dünya kalitesinde bir hizmet sunuyoruz. Üretimde verimliliği arttırmanız, malzeme firesini en aza indirmeniz, zamandan ve işgücünden yüksek performans alabilmeniz için profesyonel makineler üretiyoruz

Firmamızın öncelikli hizmet anlayışı maksimum müşteri memnuniyetidir. Firmamız bu konudaki duyarlılığı ile her geçen gün müşteri portföyüne yeni müşteri ve kullanıcı dostlar katmaktadır. AKOSPRAY kurulduğu günden bu yana üretim kapasitesi ve kalitesini arttırmayı ilke edinmektedir. Yeni ürünlerimizi ve AR-GE çalışmalarımızı müşterimizle paylaşıyor gelen her türlü veriyi ciddiyetle ele alıyoruz.

 AKOSPRAY bulunduğu sektör içerisinde bilgi birikim tecrübe ve kullandığı teknoloji ile projelendirme safhasından, teklife, üretimden montaja ve satış sonrası hizmetlere kadar her türlü profesyonel çözümler ile pazar payını sağlıklı temellerle yükseltmektedir.

Firma Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan olmak için yorum yap.
Seo-Banner