Manisa Koltuk Yıkama

  • Manisa / Manisa
  • 8 Eylül 2022
  • 291
0
0
İşletme ID:751054

Firma Hakkında

Manisa Koltuk Yıkama firması Manisa’da 5 yıldır hizmet veren, En iyi Koltuk Yıkama firmasıdır. Koltuk yıkama, yatak yıkama, oto koltuk yıkama, sandalye yıkama, çekyat yıkama, berjer yıkama gibi hizmetleri vardır.

Manisa Koltuk Yıkama uzman kadrosuyla ve profesyonel ekipmanları ile Manisa merkez ve Turgutlu, Saruhanlı, Muradiye, Akgedik mahallelerinde hizmet vermektedir. Ayrıca talep olması halinde İzmir’in merkez mahallelerine de hizmet vermektedir.

Manisa Koltuk Yıkama Dünyanın en kaliteli ve en profesyonel koltuk yıkama makinesi olan Karcher Pro Puzzi koltuk yıkama makinesi kullanmaktadır. Ayrıca kullandığı tüm ekipmanlar en profesyonel ekipmanlardan oluşmaktadır. Eski tip koltuk yıkama makineleri ile koltuklarınızı yıpratmıyorlar.

Manisa Koltuk Yıkama firması koltuklarınızı yıkarken Dünyanın en kaliteli şampuanı olan Era111 koltuk yıkama şampuanı kullanır ve koltuklarınızdaki lekeleri çıkarmak için yine Era111 tarafından üretilen 100 çeşit kalıcı lekede etkili olan profesyonel leke çözücülerini kullanmaktadır.

Kredi Kartıyla Koltuk Yıkama

Koltuklarınız kirlendiyse ve koltuk yıkama hizmeti almak istiyorsanız 0 (532) 473 35 45 nolu telefon numarasını arayabilir veya Whatsapp’tan mesaj gönderebilirsiniz. Ayrıca manisakoltukyikamaci.com adlı web sitesi üzerinden sipariş oluşturabilir ve Kredi Kartıyla ödeme yapabilirsiniz. Kredi kartına 12 taksite kadar taksit seçenekleri bulunmaktadır.

Telefon, WhatsApp veya web sitesi üzerinden randevu oluşturduğunuzda, Manisa Koltuk Yıkama ekibi belirlediğiniz tarih ve saatte ev adresinize gelip koltuklarınızı yıkama işlemini yapmaktadırlar. Yılların verdiği tecrübe ve bilgi birikimi ile koltuklarınızı yıkayan Manisa Koltuk Yıkama ekibi %100 Temizlik Garantisi ve %100 Müşteri Memnuniyeti vermektedirler.

Araba Koltuğunuz kirlendiyse elektrik olan her yerde arabanızın koltuklarının yıkanmasını isteyebilirsiniz. Evinizin önünde, otoparkta, garajınızda her yerde oto koltuk yıkama hizmeti verilmektedir. Araba koltukları detaylı bir şekilde temizlenir ve ilk günkü gibi tertemiz olurlar.

Manisa Koltuk Yıkama tarafından koltuklarınız yıkandığı zaman koltuklarınız tüm kirler ve bakterilerden arınmış olacaktır. Temiz koltuklar ile kendiniz ve aileniz için sağlıklı bir yaşam alanı oluşturmuş olacaksınız.

Her gün sabah saat 08:00 ile gece saat 00:00 saatleri arasında koltuk yıkama hizmetinden yararlanabilirsiniz. Hangi saatte müsait olursanız, koltuk yıkama ekibi o saatte adresinize gelmektedir.

Manisa Koltuk Yıkama Firması İletişim Bilgileri:

Telefon: 0532 473 35 45
Web: https://manisakoltukyikamaci.com
Facebook: https://www.facebook.com/manisakoltukyikamaci
Instagram: https://www.instagram.com/koltukyikamacimanisa

Firma Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan olmak için yorum yap.

Harita Konumu ve Yol Tarifi

Mimar Sinan Mahallesi 2505 Sokak No: 11 Şehzadeler / ManisaManisa / Manisa

Mesaj Formu

Seo-Banner