HDU MEDİA

  • Konya / Ereğli
  • 22 Şubat 2023
  • 188
0
0
İşletme ID:751360

Firma Hakkında


Hakkımızda

Kısa Hikayemiz 2022

 

Hdu Media, dijital dünyanın baş döndüren hızını ve yeniliklerini arkasına alarak müşterilerine maksimum şekilde fayda sağlamak amacıyla 2022 yılında kurulmuştur. Müşterilerine reklam hizmeti sunan Hdu Media ,kendi kategorisinde uzman, dijital dünya bağımlısı ve yaratıcı bir ajanstır. Aynı zamanda ‘Google Partners’ olan Hdu Media, dijital alanda elde ettiği başarısından dolayı Google tarafından, ödüle layık görülmüştür.Hdu Media, bir firmanın internet üzerinde ihtiyacı olan tüm hizmetleri hızlı ve rasyonel şekilde hayata geçirmek için çalışmaktadır. Müşterilerine sunduğu şeffaf ve ölçümlenebilir çalışma prensibi ve performans odaklı çalışmalarıyla Hdu Media, ‘müşterilerine uygun fiyat ve kaliteli tasarım’ prensibini tüm şeffaflığıyla iş süreçlerine entegre etmiştir.

 

 

Misyonumuz

İnsanların ve çağın en önemli değerlerinden biri olan REKLAMCILIK sektöründe , çağdaş standartlarda,bütüncül kalite anlayışı içerisinde toplumun değerlerine saygılı bir hizmet yaklaşımını sınır tanımadan sunmak.

 

Vizyonumuz

Dünya genelinde en iyi reklam ajansı olmak.

 

Stratejiler

Analitik ve strateji odaklı bir yaklaşımla müşterilerimizin karlılıklarını arttırmaya, büyümelerini hızlandırmaya yardımcı olmak için birden fazla disiplinden edinilen deneyimleri bir araya getirmeyi planlıyoruz.

Firma Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan olmak için yorum yap.

Harita Konumu ve Yol Tarifi

Hacı Mütahir Mah. Atatürk Cd. Esnaf Sitesi B Blok No:51/310Konya / Ereğli

Mesaj Formu

Seo-Banner