Togg

Vitrin Firma
0
0
İşletme ID:751435

Firma Hakkında

TÜRKİYE’NİN OTOMOBİLİ GİRİŞİM GRUBU SANAYİ VE TİCARET A.Ş.

4 sektör devi ve Türkiye'nin en büyük sivil toplum kuruluşu; Anadolu Grubu, BMC, Turkcell, Zorlu Holding ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Togg’u kurmak için 25 Haziran 2018'de güçlerini birleştirdi. Amacımız, fikri ve sınai mülkiyeti %100 Türkiye’ye ait küresel bir teknoloji markası ortaya çıkarmak ve Türkiye’nin mobilite ekosisteminin çekirdeğini oluşturmaktır.

Herkesin kullanımına açık ve erişebilir bir mobilite ekosisteminde üst düzey teknolojileri bir araya getirerek otonom, bağlantılı ve akıllı cihazlar geliştiriyoruz. Bu ekosistem sayesinde zararlı emisyon üretmeyerek temiz bir geleceğe katkıda bulunmayı ve geniş kitlelerin hayatını kolaylaştırmayı hedefliyoruz.

Yolculuğumuza 2023'te üretime girecek elektrikli, bağlantılı ve seri üretim C segmenti SUV'lar (spor arazi araçları) ile başlıyoruz. Akıllı ve bağlantılı araç ekosistemimizde yeni servisler, kullanıcı deneyimleri ve iş modelleri geliştiriyoruz. İş ortaklarımız ve start-up'larımızla birlikte gündelik yaşamı kolaylaştırmak için yeni fikir ve teknolojilerin üretilmesine olanak sağlıyoruz.






Firma Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan olmak için yorum yap.

Harita Konumu ve Yol Tarifi

Bilişim Vadisi, Muallimköy Mahallesi Deniz Caddesi No:143/1 41400 Gebze Kocaeli-TürkiyeKocaeli / Gebze

Mesaj Formu

Seo-Banner