Bursa Kurye

  • Bursa / Osmangazi
  • 12 Mayıs 2023
  • 153
0
0
İşletme ID:751517

Firma Hakkında

Bursa bölgesin de mal ithal eden veya demiryolu taşımacılığının dağıtım kolu için bir konteyner boşaltma hizmeti sunuyoruz. Bursa moto kurye hizmetleri içinde paketlenmiş paletleriniz veya paketlenmesi ve dağıtılması gereken gevşek yükünüz olsun, tüm Bursa kurye teslimat sürecini sizin için halledebiliriz.

Bursa Moto Kurye

Bursa Moto Kurye

Bursa moto kurye olarak, son teknoloji teslimat kanıtı ağımıza büyük yatırımlar yaptık. Ne kadar büyük veya küçük olursa olsun gönderdiğimiz her gönderi, moto kurye sürecinin her noktasının ve nihai teslimatın çevrimiçi olarak izlenmesini sağlayan takip ve takip sistemimize girer.

  1. Bursa moto kurye lojistik ve tedarik zinciri yönetimi hizmetlerinden çok daha fazlasını, özel ve deneyimli ekibimizden olağanüstü müşteri hizmetleri ve idari destek de sunuyoruz. 
  2. Bursa kurye, tutkulu ve işine bağlı personeliyle 1. sınıf endüstri lideri hizmet sunar. 
  3. Son teknoloji depo tesislerimizi, lojistiğimizi, teknolojimizi ve kurye araç filomuzu deneyim ve uzmanlığımızla birleştirir.
  4. Size iş ihtiyaçlarınıza özel nakliye ve tedarik zinciri hizmetleri sunuyoruz. 
  5. Bursa kurye gereksinimleriniz ve konteynır boşaltma gibi ekstra ek hizmetlerimiz hakkında bugün dost canlısı bir danışmanla görüşün.

 

Bursa moto kurye hizmetlerimiz hakkında daha fazla bilgi almak ve size nasıl yardımcı olabileceğimizi görmek için lütfen güler yüzlü personelimizle iletişime geçin. Telefondan bizi arayın veya aşağıdaki form doldurun, size geri dönelim.

Bursa Express Kurye

Bursa Express kurye sağladığı her işlem, içinizin rahat etmesi için güvenlidir. Özel yapım depolama tesislerimizin tamamı gizlidir ve 24 saat CCTV kapsamı ile güvenli bir şekilde kilitlenmiştir. 

Bursa Express kurye teslimatlar özenle ele alınır ve takip ve izleme sistemimiz aracılığıyla sorumludur. Sağladığımız tüm envanter ve stok sayım verileri, analiz veya finansal kullanım için kristal netliğinde ve özlüdür.

Bursa Kurye Fiyatı

Bursa Kurye Fiyatı

Bursa kurye fiyatı ve hizmetlerimizi kiralamanın avantajlarından biri de 7/24 müsait olmamızdır. Doğru okudunuz, Bursa kurye fiyatı ekibimiz yılın 365 günü, haftanın 7 günü size hizmet vermeye hazır! 

  • Bursa ve Türkiye genelinde paket teslimatları,
  • Aynı ve ertesi gün kargo hizmetleri,
  • Yasal ve ticari belge teslimatları palet teslimatları ‘’Bursa Ekspres Kurye hizmetleri,
  • Bu, bizi tüm acil durum ve aynı gün teslimat hizmetleriniz için ideal bir seçim haline getirir. 
  • Kurye gereksinimlerinizi görüşmek için ekibimizin bir üyesiyle konuşun.

 

Bugün toplanıp teslim edilmesi gereken bir gönderiniz mi var? Bursa çapında faaliyet gösterdiğimiz için, nerede olursanız olun 60 dakika içinde teslim almayı garanti edebiliriz.

En İyi Bursa Moto Kurye

En iyi Bursa moto kurye hizmetleri, dağıtım, lojistik ve tedarik zinciri yönetimi sürecinizi iyileştirmek için çok çeşitli bileşenler ve hizmetler sunar. Depo depolama ve hizmetlerinden müşterilerinize mal teslimine kadar, tedarik zinciri hizmetlerimiz 1. sınıftır ve size zaman ve para kazandıracak şekilde tasarlanmıştır. 

Tüm Bursa moto kurye nakliye ve lojistik ihtiyaçlarınızı karşılayacak tek bir sağlayıcınız varken neden tedarik zinciri hizmetlerini çok sayıda şirkete yaptırıyorsunuz?

Bursa Motorlu Kurye

Neden Bursa Kurye Tercih Etmelisiniz?

Bursa da ki kurye müşterilerine 24 saat destek sağlamamıza yardımcı olan 7/24 365 esasına göre çalışıyoruz, merkezi Bursa da olan kurye merkez ofisimiz sizi tüm yolculuk boyunca herhangi bir trafik sorunu veya kaçınılmaz gecikmeler hakkında bilgilendirmemizi sağlıyor.

  1. Bursa şehir toplama süresi 30-45 dakika, diğer tüm anakara konumları 60 dakika içinde. 
  2. 10.000 TL Eşya Taşıma Sigortası standart olarak sağlanır. 
  3. Zamanlanmış toplama veya teslimat aralıklarını önceden rezerve edebilme. 
  4. Sizden yalnızca noktadan noktaya yüklü kilometre için ücret alacağız. 
  5. Özel sürücü ve araç.

Firma Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan olmak için yorum yap.

Harita Konumu ve Yol Tarifi

Atıcılar, 6. Aslan Sk., 16270 Osmangazi/Bursa, TürkiyeBursa / Osmangazi

Mesaj Formu

Seo-Banner