Leila Beauty Center

  • Tunceli / Tunceli
  • 5 Haziran 2023
  • 137
0
0
İşletme ID:751557

Firma Hakkında

         Tunceli Güzellik Merkezleri arasında bulunan Leila Beauty Center branşında uzman, tecrübeli ve güler yüzlü kadrosu ile en gelişmiş teknolojik cihazlarla işlem yapmayı benimsemiş bir kuruluştur. Sağlıklı güzelleşmek için steril, hijyenik güvenilir, bir ortamda hizmet vermekteyiz. İnsan sağlığını her şey den daha çok önemsediğimiz için tüm işlemler hijyenik ortamlarda, steril cihazlar ve en kaliteli profesyonel bakım ürünleri kullanılarak uzmanlar tarafınca yapılmaktadır. Uygun fiyat ve bütçeye zarar vermeyen kampanyalarımız sayesinde arzu ettiğiniz kararı elde edeceğiniz eğlenceli zaman geçirerek güzelleşeceğiniz bir merkez olmayı başardık. Leila ailesi olarak önceliğimiz misafirlerimizin merkezimizden işlem sonrası memnun ayrılmasıdır.

        Tuncelide bulunan güzellik merkezimizde, lazer epilasyon, cilt bakımı, jel tırnak, kalıcı oje ve kirpik lifting gibi çeşitli hizmetler sunmaktayız,

       Güzellik sektöründeki bütün gelişmeleri yakından takip eden güzellik merkezimiz, teknolojiyi en doğru şekilde kullanarak müşterilerimizle buluşturmaktadır.

       Daha fazla bilgi için güzellik merkezimizi ziyaret edebilirsiniz.

 

 

Firma Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan olmak için yorum yap.

Harita Konumu ve Yol Tarifi

Atatürk Mah. Tunceli - Elazığ Karayolu Üzeri Alcatraz Üstü No:1 Merkez/TunceliTunceli / Tunceli

Mesaj Formu

Seo-Banner