Sakka Dijital Reklam Ajansı

0
0
İşletme ID:751641

Sakka Dijital Reklam Ajansı

Firma Hakkında

Sakka Dijital olarak; Google Partner ve Facebook Marketing Partner ünvanına sahip Türkiye’nin nadir dijital reklam ajansları arasında yer almaktayız. 2013 Yılında kurduğumuz Social Ajans markamızı 2023 yılında Sakka Dijital markası çatısı altında birleştirdik.

Kısa zamandaki başarımız ve müşterilerimizin duyduğu güven ile Google Partner 2016 Yılı En İyi Yükselen Ajans Ünvanını Kazandık.

HIRSLI MARKALAR İÇİN, GÜVENİLİR BİR ORTAK OLUYOR ve YENİLİKÇİ, DİKKAT ÇEKİCİ REKLAMLAR ÜRETEREK MARKANIZA DEĞER KATIYORUZ!

Kazanmak Üzerine İnşa Edilen Bir Kültüre Sahibiz!
Müşterilerimizin rekabette daha iyi performans göstermelerine yardımcı olma konusunda tutkuluyuz. 10 yılı aşkın deneyim ile büyümeyi hızlandırmak için inandığımız markalarla ortaklık yapıyoruz.

Partner ajans ünvanına sahip olmaktan ve müşterilerimizin büyümesine yardımcı olan teknoloji ve araçların ön saflarında yer almaktan gurur duyuyoruz.
Google Partner ünvanımız ile birlikte Google Türkiye- İrlanda ve Facebook Marketing Partner ünvanımız ile Facebook İrlanda ekiplerinin maksimum desteği ile hizmet sunuyoruz. Bizi diğer reklam ajanslarından ayıran bu özelliğimiz ile iş birlikteliğinde bulunduğumuz müşterilerimize maksimum destek sağlıyor, ilgili tüm konularda ayrıca danışmanlık hizmeti veriyoruz.

Firma Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan olmak için yorum yap.

Harita Konumu ve Yol Tarifi

Acarlar Mahallesi Acarkent 9.Cadde Coliseum 5.Kat Beykoz - İstanbulİstanbul / Beykoz

Mesaj Formu

Seo-Banner