Beta Çiçek Evi

0
0
İşletme ID:751798

Beta Çiçek Evi

Firma Hakkında

Beta Çiçek Evi yolculuğuna tüm özel anlarda sevdiklerinizin ve sizin yanınızda olmak üzere başladı. Hayatın hüzünlü, mutlu, başarı dolu anlarını önemseyen ve yaşama hoş anlar kazandırmak üzere başlayan yolculuk bugün geldiği noktada marka değeri taşıyor. Cicekmi.com, sektörün dinamiklerini bilen ekibiyle birlikte yenilikçi, modern, hedef kitlenin beklentilerini ve isteklerini yöneten bir hizmet sunuyor.

Çiçekler Sevgililer Günü, Anneler Günü, Öğretmenler Günü, terfi, tebrik ve kutlama gibi özel anlarda tercih ediliyor, yüzlerde gülümseme, kalplerde mutluluk oluşturuyor. Hislerin en somut yansıması olan çiçekleri sevdiklerinizin yaşamına renk kazandırmak ve yanındayım mesajını vermek istediğiniz her anda en iyi çiçek gönderme sitesi olarak “cicekmi.com” 7/24 sizinle!

Bir buket gül, saksıda yetişen çiçekler, sevimli sukulent tasarımları, saksıda palmiye, minimal bahçe ya da şık tasarımıyla cezbeden teraryum… Tasarım ekibimiz küresel çiçek pazarını yakından takip ederek sizlere özgün, şık, kaliteli çiçekçilik deneyimi sunuyor. Çiçeklere zaman zaman lezzetli çikolatalar eşlik ediyor, şık paketlerle birilerinin gününe anlam kazandırıyor.

Firma İletişim Bilgisi

Firma Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan olmak için yorum yap.

Harita Konumu ve Yol Tarifi

Yenişehir Mahallesi. Gazi Mustafa Kemal Bulvarı. No:121 / B İZMİT KOCAELİKocaeli / İzmit

Mesaj Formu

Seo-Banner