DRY CAR CARE - Oto Yıkama & Oto Kuaför & Bayilik & Franchising

0
0
İşletme ID:751820

Firma Hakkında

DRY CAR CARE OTO YIKAMA BAYİLİĞİ KONSEPTLERİ - GLOBOWAX

 

DRY CAR CARE yeni nesil profesyonel araç yıkama teknolojileri GLOBOWAX® tescilli markamızın imza konseptidir.

Markamız, Türkiye’de 2006 yılından itibaren gerçekleştirdiği planlı faaliyetlerle oto yıkama ve profesyonel araç bakımı sektöründe mobil hizmet/yerinde hizmet/adreste hizmet kabiliyetini profesyonel araç yıkama istasyonlarına entegre etmiş ve dönüşümü başlatmıştır. Gelecek vizyonuyla girişimcilere ilham olan , ”Dry Car Care” yani ”Oto Kuru Temizleme” konseptini yaratmıştır.

Dry Car Care konsepti faaliyeti, günümüzde yenilikçi yaklaşımıyla küresel anlamda büyüyen, gururla yerli ve milli "Türk Markası" değeri olan bir Globowax® markası hizmetidir.

Markamız günümüzde 100e yakın kontratlı müşterisine ürün ve marka değerini paylaşmakta olup +30 dan fazla aktif franchise noktasına sahiptir.

Markamız sektörde son 5 yılda en hızla büyüyen franchise şirketlerinden biridir.

Markamız kendi bünyesindeki dahili uluslararası kargo ve lojistik aile şirketi altyapısı ve deneyimi ile üçüncü kişilere muhattap kalmadan franchise / bayilikler vererek ürünlerini door2door dünya genelinde her yatırımcısına ulaştırmaktadır.

Markamız günümüzde giderek sayısı artan ve genişleyen uluslararası partnerleri sayesinde 10a yakın ülkeye GLOBOWAX değerini ihraç etmiş veya aktif olarak etmektedir. Her geçen gün büyüyen franchise / bayi ağı ile hizmet alanlarını genişletmektedir.

Kabiliyet tanımı olarak; Yeni nesil profesyonel araç yıkama sistemi, oto kuaför hizmetleri, oto yıkama bayiliği konsepti ve yenilikçi bakış açısı ile mobil & çevreci adreste profesyonel araba yıkama hizmetlerini sayabiliriz.

Ayrıca GLOBOWAX Dry Car Care, aracınızın oto kuaför, auto wash, oto yıkama servisi ve car care ihtiyaçlarını karşılayan ve 2006 ‘dan itibaren franchising hizmetleri de veren bir markadır.

ve yine aynı zamanda;

Ayrıcalıklı olarak dry car care (oto kuru temizleme) , car wash ( klasik sulu yıkama ) ve steam wash ( buharlı detaylı temizlik ) ana hizmet konseptleri ile; araç yıkama , detailing ve bayilik alanında son 17 yılda sektöründe GLOBOWAX olarak hizmet çeşitliliğinde lider, yaratıcı ve öncü marka profilindedir.

 

Sizleri de GLOBOWAX bayi/franchise olarak bölgenizde ilk olmanın ayrıcalık ve avantajlarını yaşamaya davet ediyoruz.

 

Hizmetlerimiz

 

Profesyonel Araç Yıkama

Profesyonel Detaylı Temizlikler

Temel Araç Bakımı Hizmetleri

Oto Kuaför Uygulamaları

Pasta cila - Seramik Kaplama 

PPF Kaplama - Şeffaf Folyo Kaplama

Cam Filmi - Koruma Filmi Kaplama

Buharlı detaylı Temizlik Uygulmaları

-

 

Dry Car Care Konsept Kurumsal Oto Yıkama Uygulama Noktası Tanıtımı

 

Amacımız başarılı Franchise’lar ile büyümek, sürekli gelişen sektördeki gelişmelerin yakın takipçisi olup, ürün ve hizmetlerle ilgili beklentinin üstünde fayda sağlayacak şekilde taleplerini %100 yerine getirmektir.

Bu ilkelerle hizmet verdiğimiz sektörümüzde rakiplerinin de yol göstericisi olan GLOBOWAX | Dry Car Care ; Takip eden değil, takip edilen ve örnek alınan bir marka olmayı her zaman hedef seçmiştir. Sektör içerisindeki niş pazarlama anlayışı, dikkat çeken tasarım ve uygulamaları, kurumsal firma yapısıyla GLOBOWAX | Dry Car Care yatırımcısının yüzünü güldüren ve her daim yüksek kazanç elde etmesini sağlayan sağlam temeller üzerine kurulmuş olan bir markadır.

 

Düşük Yatırım Maliyeti

 

Birçok sektörle karşılaştırdığımızda GLOBOWAX | DRY CAR CARE yeni nesil kurumsal yıkama konseptleri ile yatırımcısına yaratmış olduğu avantajlar sayesinde minimum yatırım maliyeti ile yüksek kazançlar elde edebileceğiniz bir yatırıma sahip olmanızı sağlamaktadır. 

Girişimcilerinden franchise ya da isim hakkı gibi bedeller talep etmeden bayii olabilme şansı sağlayan GLOBOWAX sadece uygulamalarda kullanılan ürünlere, ekipmanlara, makinelere ve sağlanan tamamlayıcı hizmetlere yönelik bir ödeme talep etmektedir. Bu sayede sektördeki franchise alabileceğiniz diğer markalara karşı yatırım maliyetleri konusunda çok daha avantajlı imkanlar sunmaktadır.

 

Keyifle Kazanç Elde Edebileceğiniz Kampanyalar

 

GLOBOWAX | DRY CAR CARE yeni nesil kurumsal oto yıkama çevreci kimliğimiz yatırımcısına her daim yüksek kazanç sağlatacak ar-ge ve yatırım çalışmaları gerçekleştirmektedir. Geniş araç filolarına sahip kurumsal firmalar ve markalarla yapılan anlaşmalar sayesinde bayiliğiniz nerede olursa olsun genel merkez tarafından yönlendirilen bireysel ve kurumsal hizmetler sayesinde kazancınız hep yüksek olacaktır. Dönemsel olarak değişen kampanyalı fiyatlar, uygulamalar ve organizasyonlarla işletmeniz gözde noktalardan biri haline gelecektir.

 

Sektörde Benzersiz Alt Yapı Avantajları

 

Küresel markaların Türkiye’de oluşturduğu pazar tekelini kırmak hedefiyle ve yarattığı sektörde LİDER ve LOKOMOTİF bir Türk markası olmak hedefi ile 2006’da yola çıkan marka, kendi mevcudiyetinde bulunan 45 yıllık uluslararası lojistik, kargo ve gümrükleme altyapısını kullanarak yurtdışında tek bir ülke ya da üreticiye bağlı kalmadan küresel pazarda işinin ehli olarak tespit edilen ürünleri ; müşteri ve girişimcilerine maksimum fayda/maliyet hesabında GLOBOWAX standartlarında kendi markasına özel olarak ürettirmektedir.

 

Doğa Dostu Araç Yıkama Sistemi

 

Yapılan araştırmalar sonucunda evde yapılan araç yıkama işlemleri esnasında 50 ile 70 litre arası, oto yıkama istasyonlarında yapılan işlemlerde ise 70 – 100 litre arasında su tüketiliyor. Oysa GLOBOWAX | Dry Car Care oto kuru temizleme konseptimizde özel üretilen solüsyonlar ile bir litre dahi su harcamadan aracın iç ve dış temizliği tamamlanabiliyor ve koruması sağlanabiliyor.

 

Dry Car Care Franchising Bayilik Yoluyla Büyümeye Devam Ediyor !

 

İstasyon bazlı klasik yıkama uygulamalarımız ile birlikte alternatif olarak kullanılan uygulama çözümlerimiz ile sektöre yeni kabiliyetler kazandırmış bir markayız.

Doğa dostu, çevreci araç temizleme uygulamalarımız sayesinde sektörde mobil devrim başlatmış GLOBOWAX markamız DRY CAR CARE yani ‘OTO KURU TEMİZLEME ‘çözümleri ile aracın bulunduğu noktaya gelerek temizleme hizmeti sunmasıyla dikkatleri üzerine çekmektedir.

GLOBOWAX markamız Car Wash (klasik yıkama) , Dry Car Care (mobil oto kuru temizleme) ve Steam Wash (buharlı temizlik) metodları ve yeni nesil oto yıkama bayiliği konseptleri ile başta Türkiye olmak üzere, tüm dünya genelinde franchise vermektedir. 

Özellikle otoparklar, iş merkezleri, üniversiteler, alışveriş merkezleri, hastaneler, eğlence mekanları gibi araç trafiğinin yoğun olduğu noktalarda suya, elektriğe bağımlı olmadan, klasik araç yıkama şirketleri gibi, yüksek maliyetli kira bedeli ödenmesine gerek kalmadan, araçların temizlenmesine olanak sağlayan GLOBOWAX Dry Car Care mobil konseptimiz ile işletmelerimiz kârlı yatırımıyla kazancı katlıyor.

 

GLOBOWAX Dry Car Care ’in Avantajlı Bayilik Konseptlerinden Birini Seçin

 

Şimdi sizler de herhangi bir şekilde isim hakkı, bayilik ek bedeli, cirodan pay veya franchise bedeli olmadan da GLOBOWAX kurumsal oto yıkama markamız çatısı altına katılabilmeniz fırsatını değerlendirmek isterseniz , size özel hazırladığımız bayilik paketlerinden birini seçmeniz yeterli…

 

GLOBOWAX | Dry Car Care olarak 2006 yılından beri sektöre yön veren çalışmalarıyla siz değerli yatırımcılarına en iyi hizmeti en kolay yoldan sunabileceğiniz çözümleri sunmaktayız. 

Minumum maliyetlerle yatırım yapabileceğiniz çok yönlü ve birbirinden farklı oto yıkama bayilik konseptleri bayilik / franchise imkanlarımızı incelemenizi tavsiye ederiz.

Sizde hiç zaman kaybetmeden bu çok yönlü yatırım imkanlarından yararlanabilir ve kendi işinizin patronu olarak çalışmalarınıza başlayabilirsiniz.

2024 Oto Yıkama Bayilik Sistemi Konsept Açıklamaları

GLOBOWAX – Dry Car Care

Oto Yıkama Konseptleri 2024

 

GLOBOWAX DRY CAR CARE | Girişimci Yol Haritası Ana Konseptleri

 

Oto Yıkama Bayiliği Konseptleri Yatırım Tiplerimiz

  • Mobil Bayilik Konsepti
  • Sabit İstasyon Konsepti
  • Semt / Bölge Temsilciliği
  • İl Temsilciliği
  • AVM Temsilciliği
  • Ülke Temsilciliği

 

DRY CAR CARE TARAFINDAN İŞLETMELERE VERİLEN DESTEKLER

 

( x ) Eğitim                       Training

( x ) El Kitabı                             Handbooks

( x ) Yer Seçimi                          Site Selection

( x ) Bölge Koruması                   Area Protection

( x ) Proje                        Planing - Design

( x ) Ortak Reklam            Shared Advertising

( x ) Mal Temini                        Product Supply

( ) Pazarlama                         Marketing Materials

() Finansman                        Financing

( x ) Personel Eğitimi                Personnel Training

 

Hedef Bölge:

 

Türkiye Geneli ve Uluslararası Arena

 

Yurt Dışına Yayılma Hedefi: 

 

Türkye merkezli, Dünya Geneli 

 

Franchise Adaylarında  Aranan Özellikler:

 

İşletme deneyimi olan, Hedef bölge coğrafyasını iyi tanıyan, Organizasyonda başarılı,

Vizyon Sahibi olan, Dinamik Yönetici Adayları.

 

 

Aranan İşyeri Özellikleri:           

                                               

(1)     Min. 150 m’2 Kapalı Alan Büyüklüğü ve 3 Araçlık Uygulama Alanı

(2)     Marka Konseptinin İşyerine Uygulanması

(3)         GO-GARAJ, GO-İSTASYON, GO-HANGAR, GO-PREMIUM, GO-VIZYON ‘360 Ana Yatırım Başlangıç Paketlerinden Uygun Olanın Tercih Edilerek Yatırıma Başlanması.

 

 

Dry Car Care Sistemi Hakkında: 

 

DRY CAR CARE konseptimiz ve GLOBOWAX markamız; Türkiye’de Son 18 Yılda verdiği hizmetler , yenilikçi konseptleri ve yüksek marka bilinirliği ile sektördeki önemli markalardan biri konumuna yerleşmiştir. Profesyonel araç yıkama istasyon urulumları ve klasik oto yıkama & detailing hizmetleri potansiyeli dışında ; 

 

Çevreci Araç Temizliği Konsepti alternatifleri ile su, elektrik ya da Makineye bağlı olmaksızın sınırsız hareket kabiliyeti ve pratik yapısı ile yerinde hizmet sağlayabilen, araç temizliğinde devrim yaratan bir sistemdir. 

 

300’e yakın ürün tedarik potansiyeli ile bayi / franchise işletmelerin tüm ihtiyaçlarını zengin bir potansiyel ile karşılayan markamız, ayrıca çevreci ürün inovasyonlarına da yatırım yapmaktadır. Yeni nesil çevreci ürünlerimizin biyolojik ve yeni nesil nano teknolojik yapısının avantajı ile otomobil, deniz Taşıtı ya da hava taşıtları ayrımı yapılmaksızın sorunsuzca, su israfı olmadan, zaman tasarrufu sağlanarak ve doğaya kalıntı bırakmadan maximum fayda anlayışı ile temizlik ihtiyaçları karşılanabilmektedir.

 

Ayrıca marka ve konseptimiz profesyonel oto yıkama ruhsatı standartlarını taşıyan “Oto Yıkama Ruhsatlı” işletmelerin dışında ‘’Oto Yıkama İşletme Ruhsatı’na İhtiyaç Duymayan” çevreci ürün gruplarıyla myatırımcılarına mevcut ticari kazanç potansiyelini mekan sınırı olmaksızın müşteri potansiyellerinin çok yakınına taşıma avantajını veriyor. Ses kirliliği, görüntü kirliliği ve en önemlisi yüksek su sarfiyatı olmayan ve atık kir oluşumu klasik sistemlere göre minimum olan yapısı ile GLOBOWAX konseptlerimiz ; AB (Avrupa Birliği) uyum sürecinde hizmet sektörünün genel anlamdaki yüksek karlılık potansiyeli ile birleşerek sektörde geleceği en parlak iş dalı konumundadır.

 

Anahtar Kelimeler :

dry car care, drycarcare, globowax, oto yıkama, oto yıkama bayiliği, franchising, bayilik, franchising firmaları, kurumsal oto yıkama, adreste araç temizliği, yerinde yıkama, mobil araç temizliği, detailing, detaylı temizlik, pasta cila, boya koruma, teflon cila, wet wax, hare giderme, cam filmi, PPF kaplama, Seramik Kaplama, oto yıkama hizmeti, bayilik veren firmalar, karlı işler, nasıl bayi olurum?, nasıl oto yıkama açarım?, oto yıkama açmak, oto yıkama açma maliyeti, oto kuru temizleme.

Türkiye, Avrupa, Amerika, Orta Doğu Ülkeleri, Afrika Ülkeleri, Uzak Doğu Ülkeleri, Avusturalya, Dünya Geneli.

Bahçeşehir 1. Kısım Mah. Kemal Sunal Caddesi , Bina 19 / 412 Atrium Çarşı. 34488

0212 450 0009

0530 441 6120

 

Firma Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan olmak için yorum yap.
Seo-Banner