SUTEMA Su Arıtma Sistemleri

  • Ankara / Keçiören
  • 25 Aralık 2023
  • 96
0
0
İşletme ID:751828

SUTEMA Su Arıtma Sistemleri

Firma Hakkında

SUTEMA Su Arıtma Sistemleri 1986 yılında kurulmuş olup 37 yıllık ticari hayatı boyunca sahip olduğu bilgi ve tecrübeyi aktarıyoruz. Firmamız müşterilerimizin gerçek ürün ihtiyacını belirleyip özel tasarımlar yapabilmekte, suyunuzun kalitesi ve kullanım amacınıza göre alternatifli çözümler üretebilmektedir. Firmamız içme-kullanma suyu, deniz suyu, proses suyu ve saf su üretimi, havuz ekipmanları ve kimyasalları satışı, montaj ve teknik servis hizmetlerini başarıyla yürütmektedir.

Müşteri memnuniyeti odaklı çalışmasının sonucu kısa sürede sektörde söz sahibi olmuştur. Satmış olduğu ürünlerde mutlaka garanti ve yedek parça olgusunu ön plana çıkararak ticari faaliyetini sürdürmüştür.

Hedefimiz su arıtma sistemlerinde lider olmaktır. Olabildiğince en lezzetli ve sağlıklı suyu sizlere içirebilmektir. Güçlü mali yapısı, ticari ilişkileri ve uzman kadrosu ile faaliyet alanındaki her türlü talebe cevap verebilmektedir.

Hedefi olan dürüst ticaret ile başarıyı yakalayıp iş istihdamı yaratarak ülke ekonomisine katkı sağlamak ve işimizi layığıyla yapmaktır.

Faaliyet konumuzda ülkemiz ve uluslararası projelerde söz sahibi olmak teknolojik değişimleri yakından takip ederek, gerekli revizyonları zamanında yapmak, kurumsallaşan sürecini tamamlayarak müşteri ve çalışanlarımız tarafından sektörde öncelikli tercih edilen firma olmanın haklı gururunu taşıyan bir yapıya ulaşmaktır.

Firma Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan olmak için yorum yap.
Seo-Banner