katlanır cam balkon

Ürün Açıklama

KATLANIR CAM BALKON

İsor yapının kusursuz işçilik anlayışını ilke edinerek ürettiği katlanır cam balkon sürüldüğünde üst üste gelen temperli cam kanatlardan oluşan sisteme verilen genel ad olarak kısaca tanımlanabilir. İlk olarak Finlandiya’da imal edilen katlanır cam balkon sağladığı kullanım kolaylığı ve avantajları nedeni ile kısa sürede ülke dışında da kullanılmaya başlanmıştır. Temelinde alüminyum, cam ve plastik yer alan katlanır cam balkon ülkemizin de önde gelen balkon sistemleri arasında yer almaktadır. Kolay kullanımı yanında mevsim şartlarına göre ayarlanabilme özelliği bulunan katlanır cam balkon kullanıcıları giderek günden güne artış göstermektedir.

KATLANIR CAM BALKON ÖZELLIKLERI

Katlanır cam balkon sistemli raylar üzerine hareket eden küçük tekerleklerin ileri ve geri hareket etme prensibine göre çalışmaktadır. Cam kanatlara silikon yardımı ile monte edilen bazalar sistemin temel unsurlarını oluşturmaktadır. Katlanır cam balkon ülkemizde kullanılmaya başlayan 1999 yılında sadece alt tarafına koyulan bilyeler yardımı ile çalışırken, mimari alanında zamanla meydana gelen gelişmeler sonucunda üst tarafına da bilyeler konular 2 taraflı bir raylı sisteme dönüşmüştür. Evlerde olduğu kadar işletmelerin vitrinlerinde de yaygın olarak tercih edilen katlanır cam balkon terası bulunan mekanlara da kattığı estetik nedeni ile tercih edilmektedir. Yaklaşık 700 derece sıcaklıkta üretilen camlar yardımı üretildiğinden kapandığında etkili bir yalıtım malzemesine dönüşmekle kalmayıp kolay ve pratik bir kullanım avantajına sahiptir.

KATLANIR CAM BALKON NEDEN TERCIH EDILIR?

Katlanır cam balkon tercih etmek için çok sayıda neden olsa da bunların başında hiç kuşku yok ki kolay kullanım avantajı gelmektedir. Sistemin alt ve üst tarafında bulunan bilyeler yardımı ile kolayca açılıp kapanabilen katlanır cam balkon tercih nedenler arasında su, ses ve hava yalıtımı sağlamasıdır. Üretiminde kullanılan camlar sayesinde bu işlevleri kazanan katlanır cam balkon dolayısı ile etkili bir tasarruf unsuru olarak da değerlendirilir. Ayrıca katlanır cam balkon dışarıdan gelecek toz ve kiri dışarıda tutmakta ve bu da ev veya mekanların temiz görünmesini sağlamaktadır. İsor Yapı teknolojisi ile üretilen katlanır cam balkon fiyatları hakkında firmadan bilgi almak mümkündür.

  •  

 

Ürün Etiketleri

Ürün Fiyatı: Belirtilmedi

Ürün Kodu: 1279

Ürün Tarihi: 2021-06-08
/
Alışveriş İpuçları

İlgilendiğiniz ürün ve fiyatı hakkında kesin bilgi için firma ile irtibata geçiniz.

Firma Mağazası
Seo-Banner