ısıcamlı katlanır cam balkon

Ürün Açıklama

ISICAMLI CAM BALKON

İsor Yapı ürün yelpazesi içerisinde yer alan ısıcamlı cam balkon yalıtım özelliği taşıyan parçalardan oluşarak güçlü bir koruma sağlamaktadır. Isıcamlı cam balkon üretiminde kullanılan profiller, fitiller ve fitil içi malzemelerin söz konusu yalıtımı sağlamak ve korumak adına tasarlanmış olması bu uygulamanın en önemli özelliğidir. Arasında çeşitli gazların bulunması sayesinde ısıcamlı cam balkon özellikle kış aylarında dışarıdaki soğuğu içeriye yansıtmayarak balkonda sıcaklığını korumaya katkı verir. Isıcamlı cam balkon ile maksimum verim ve konfor elde etmek isteyenler için İsor Yapı 16 mm kalınlığında camlar kullanmakta ve bu da arzu edilen ısı konforunun elde edilmesinde etkili olmaktadır.

ISICAMLI CAM BALKON FAYDALARI

Isıcamlı cam balkon her şeyden önce doğru ve işinde uzman bir ekip tarafından kurulduğunda son derece etkili bir yalıtım sistemimdir. Bu nedenle kışın sert soğuğundan ya da yazın kavurucu sıcağından balkonunu korumak isteyenlerin tercihi olan ısıcamlı cam balkon özel olarak imal edilmiş yalıtım malzemeleri kullanılarak yapılmaktadır. Aynı zamanda göze hoş gelen bir sistem olması nedeni evlerin değerini de arttıran ısıcamlı cam balkon işinde profesyonel bir ekip tarafından kurulduğunda yüksek verim alınacağı unutulmamalıdır. Bunun yanında ısıcamlı cam balkon fiyatları değerlendirmeye alınırken sağladığı ısı tasarrufundan elde edilecek avantajlar da hesaba katılmalı ve yapılacak maliyet değerlendirilmesi bu alanda değerlendirilmelidir.

ISICAMLI CAM BALKON TERCIH NEDENLERI

Isıcamlı cam balkon her şeyden önce mevsim etkilerin balkonu korumak amacı ile özel olarak tasarlanmış yalıtım malzemeleri ile üretilmektedir. Bu nedenle etkili bir yalıtım unsuru olarak değerlendirilen ısıcamlı cam balkon aynı zamanda yapılara sağladığı estetik özelliği ile de tercih edilmektedir. İsor yapı bünyesinde bulunan alanında uzman personel tarafından kusursuz işçilik anlayışı ile üretilen ısıcamlı cam balkon yapıların değerine değer katmaktadır. Bu özelliklerin yanında son derece fonksiyonel ve kullanışlı olma özelliğine de sahip olan ısıcamlı cam balkon, balkon sistemleri arasında günümüzde en çok ilgi gören ürünler arasında yer almakta ve günden güne daha fazla kişi tarafından tercih edilmektedir.

Ürün Etiketleri

Ürün Fiyatı: Belirtilmedi

Ürün Kodu: 1280

Ürün Tarihi: 2021-06-08
/
Alışveriş İpuçları

İlgilendiğiniz ürün ve fiyatı hakkında kesin bilgi için firma ile irtibata geçiniz.

Firma Mağazası
Seo-Banner