Dolphin Havuz Robotları, Otomatik Havuz Temizleme Robotları

Ürün Açıklama

Dolphın 2X2 Pro Gyro Otomatik Havuz Süpürgesi Havuz Temizleme Robotu 

Dolphin 2x2 Pro Gyro otomatik havuz süpürgeleri, uzaktan kumanda ve güç ünitesine sahip olan, kullanıcı dostu bir havuz ekipmanıdır. Kamuya açık büyük havuzların kullanımı için tasarlanmış olan Dolphin havuz süpürgelerinin çalışma sırasında filtresi tıkanma yaparsa güç ünitesi üzerinde temizlik sinyali veren bir işaret vardır.

Dolphin Wave 50 Otomatik Havuz Süpürgesi, Havuz Temizleme Robotu


Çift Hareket Aksı ile Havuz içinde 4 saatte Etkin Tarama. 70 Mikron “Sürekli” ya da “Kullan At” Tip filtreli. 24 m kablolu. 16 m3/h debili, 24 V motorlu. 20 m boya kadar havuzlar için tasarlanmıştır. Patentli Fırdöndü sistemi ile Kablo kıvrılmasına bağlı hasarı engeller. 8 dakikada bir havuz duvarına Tırmanır. ARABASI İLE KOMPLE.

Dolphin S300İ Otomatik Havuz Süpürgesi, Havuz Temizleme Robotu

Kendinden motorlu, 18 m kablolu, 12 m’ye kadar ev havuzları için tasarlanmıştır. Temizlik periyodu 1, 1,5, 2 veya 2,5 saat olarak programlanabilir. Optimal havuz temizliği için kendinden programlıdır. Havuz tabanı, duvarları ve su hattını temizler. Duvara tırmanırken kayganlığa göre vakumu artırarak aşağıya doğru kaymayı engeller. Patentli POWERSTREAM teknolojisi ile duvarda daha etkin hareket ve manevra özelliği vardır. Robottan 2 kat hızlı hareket eden fırçası sayesinde tabanı ve duvarları fırçalayarak yosun ve bakterileri kaldırır ve oluşmasını engeller. Hızlı, standart & ultra temiz ve sadece yer & su hattı olmak üzere farklı tip temizlik seçenekleri mevcuttur. Haftalık Zamanlayıcı ve Gecikmeli Başlama ayarlanabilir. Kolay temizlenebilen çok katmanlı yeni filtresi sayesinde pislikleri boyutlarına göre ayırır, küçük ve büyük boyutlu pislikleri ayrı ayrı hapseder. Bu sayede filtrenin tıkanması, diğer model robotlara göre çok daha uzun sürer. Akıllı telefonlara kurulabilen Mydolphintm uygulaması ile cep telefonu ile uzaktan kumanda edilebilir, temizlik modları, gecikmeli zaman ve haftalık zamanlayıcı ayarları yapılabilir. ARABASI İLE KOMPLE.

Dolphin M600 Otomatik Havuz Süpürgesi, Havuz Temizleme Robotu

M600 Havuz Temizleme Robotu patentli Dual Drive Power Stream teknolojisi ile tasarlanmıştır. Bundan dolayı yüzme havuzu taban, duvar ve su hattında etkili bir hareket kabileyetine sahiptir ve tamamen yeni Maytronics Dolphin M 600 robotik havuz temizleyici, basit kullanımı ve rahat kullanımı ile havuz temizlemenin zorluklarını ortadan kaldırır.

Dolphin C4 Otomatik Havuz Süpürgesi, Havuz Temizleme Robotu

Yeni nesil kullanıcı dostu uzaktan kumanda ve güç ünitesi ile C4 Dolphin otomotik havuz süpürgesi küçük ve orta ölçekli ticari havuzlar için tasarlanmıştır. 24 metre kablolu, 24 V motorlu 17 m3/s debili Dolphin C4 ile optimal bir havuz temizliği yapılabilir.20 metre kadar olan havuzlarda kullanılır.  Mikroprosesör kontrollüdür ve havuz duvarlarına, su hattına tırmanarak temizlik yapar.

 

Ürün Etiketleri

havuz robotu

havuz temizleme robotu

Ürün Fiyatı: Belirtilmedi

Ürün Kodu: 1285

Ürün Tarihi: 2021-06-29
/
Alışveriş İpuçları

İlgilendiğiniz ürün ve fiyatı hakkında kesin bilgi için firma ile irtibata geçiniz.

Firma Mağazası
Seo-Banner