Havuz Temizleme Ekipmanları

Ürün Açıklama

Poolline Çelik Telli Fırça 10''/25 cm, Havuz Fırçası

 

Havuz yüzeyinizdeki inatçı yosunları, alg ve kirleri çelik telli fırça ile havuzunuzdan söküp atın. 25 cm başlığı ve çelik kılları ile etkili temizlik için en ideal üründür. Gövde metal ile desteklenmiş sert plastikten yapılmıştır. Oksitlenmeye ve klora dayanıklıdır. Havuz temizliği için kullanılan her türlü boy ve tipteki saplara klipsli veya cıvatalı olarak kolayca takılıp sökülebilir. Temizlik esnasında bu klips ve cıvata ile de fırça ve sap oynamayacak şekilde yerinde sabitlenir.

Güçlü kıllara sahip bir temizlik fırçası, havuz zemininde ve havuz duvarında meydana gelebilecek yosun oluşumunun giderilmesine yardımcı olmak için çalışır. Poollıne çelk telli fırça paslanmaz çelik kıllardan oluşur. Yosun temizliğinde oldukça etkili olan Poollıne çelik telli yosun fırçası, alçı yüzeylerdeki zorlu yosunları gidermek için mükemmeldir. Snap-adapt kolu birçok kutba uyacak şekilde tasarlanmıştır. Çizilmelere neden olabileceğinden vinil havuz kaplamalarıyla uyumlu değildir.

Poolline Desing-O 18'' 45 Cm Kavisli Havuz Fırçası


Poolline Design kavisli havuz fırçası, Poolline'nin havuz temizliği için üretmiş olduğu temizlik fırçası serisinden bir parçadır. Havuz dip temizliğinde oldukça etkili olan design fırça, sert ve dayanıklı plastik kıllara sahiptir. Fırça ucuna verilmiş kavis, dipte kalan yerleri fırçalamak için idealdir. Fırça takma bölümü sudan etkilenmez.

Özellikleri:

· Boy: 45 cm

· Bağlantı: Standart

· Renk : Yeşil - Mavi

· Plastikten imal edilmiştir.

· Oksitlenmeye ve klora karşı oldukça dayanıklıdır.

· Her türlü boy ve tipteki saplara klipsli veya cıvatalı olarak kolayca takılıp sökülebilir.

· Temizlik esnasında bu klips ve cıvata ile de fırça ve sap oynamayacak şekilde yerinde sabitlenir.


Poolline X-Series 20''-50 cm Havuz Süpürge Ve Fırçası

Havuzunuzun dip ve köşelerinde oluşabilecek yosun ya da benzeri kirleri kolayca temizlemenize yardımcı olur. Sert ve kısa plastik kılları fırçaya uzun süren dayanıklılık sağlar. Kısa kıllar kolayca eğrilmez ve dökülmez. Yosun, alg ve kirleri daha etkili bir şekilde söküp çıkarmanıza yardımcı olur. Ürün oksitlenmeye ve klora dayanıklıdır. Fırçalar, düz, kıvrımlı, kısa, uzun tüm alüminyum veya plastik havuz temizleme saplarına uyumludur. Üstten vakum bağlantısı yapılır. Vakum bağlantısı ile etkili bir temizlik imkanı verir. Tüm havuz temizliği süpürge saplarına klipsli veya cıvatalı olarak kolayca takılıp sökülebilir.

Poolline Üçgen Seri Vakumlu Havuz Süpürgesi 1,5



Havuzlarınıza dışardan gelen ve dibe çöken pislik, toz, yaprak vb. partikülleri temizlemenize yardımcı olur. Üstten vakum bağlantısı vardır. Özel şekli ile etkili bir temizlik sağlar. Döner fırçaları sayesinde etkili temizlik sağlanır. Oynar başlı sap giriş yeri ile kolay hareket kabiliyeti sağlar. Tüm havuz temizliği süpürge saplarına klipsli veya cıvatalı olarak kolayca takılıp sökülebilir.
Teleskopik sap fiyatlandırmaya dahil değildir.
 
Hortum Bağlantısı : 1,5"

Poolline Design-O Havuz Süpürgesi

Havuzlarınıza dışardan gelen ve dibe çöken pislik, toz, yaprak vb. partikülleri temizlemenize yardımcı olur. Üsten vakum bağlantısı vardır. Özel şekli ile etkili bir temizlik sağlar. Havuz dibi kenarları için özel üretilmiş yan fırçalara sahiptir. Fırça takma bölümü sudan etkilenmez, eğrilmez, kolay kırılmaz plastikten imal edilmiştir. Tüm havuz temizliği süpürge saplarına klipsli veya cıvatalı olarak kolayca takılıp sökülebilir.

Havuz Fırçası Düz Tip


Kalın ve dayanıklı plastik çerçeveye sahip düz tip havuz fırçası büyük, kullanımı kolay ve dayanıklı  malzeme kullanılarak üretilmiştir. Çoğu standart direk ile uyumludur, herhangi bir teleskopik direğe hızlı ve kolay şekilde takılır. Kalın ve plastik kenarlara sahip olması havuzun kenarlarına zarar verecek keskin noktalar olmadığı anlamına gelir. Yumuşak, pürüzsüz ve dayanıklı poli kıllar her tür yüzme havuzu için kullanışlıdır.

Poolline Evolution Corner Köşe Tip Fırça, Havuz Fırçası

Havuzunuzun dip ve köşelerinde oluşabilecek yosun ya da benzeri kirleri kolayca temizlemenize yardımcı olur. Sert plastik kılları fırçaya uzun süren dayanıklılık sağlar. Kıllar kolayca eğrilmez ve dökülmez. Oksitlenmeye ve klora dayanıklıdır. Fırçalar, düz, kıvrımlı, kısa, uzun tüm alüminyum veya plastik havuz temizleme saplarına uyumludur. Üstten vakum hortumu bağlantısı yapılabilir. Vakum ile daha etkili bir temizlik imkanı verir. Tüm havuz temizliği süpürge saplarına klipsli veya cıvatalı olarak kolayca takılıp sökülebilir.

Poolline Havuz Süpürge Hortumu 1,5'' 15 Mt

Süpürge hortumları, güvenli ve kaliteli temizlik isteyen her havuz sahibinin mutlaka temin etmesi gereken bir temizleme ürünüdür. Havuz dip temizliğinde kullanılan Poollıne süpürge hortumları dayanıklı polimer malzemeden üretilmiştir. Bükülme ve kıvrılmalara karşı oldukça  dirençli olan Poollıne süpürge hortumları darbe ve ezilmelere karşı da dayanıklılık gösterir. Vakum emme kalitesi yüksek bir Poollıne havuz süpürge hortumuyla havuz, kaplıca ve göletlerde su daha temiz ve hijyen olacaktır.

Poolline Teleskopik Sap 2X240 Mt Design-O, Havuz Süpürge Ve Kepçe Sapı



Yüzme havuzu temizliği yapanları daha az yoracak olan Poolline teleskopik saplarla havuzda temizlik yapamak oldukça kolay olacaktır. Pratik bir kullanıma sahip olan Poolline teleskopik saplar muadillerine göre daha güçlü bir yapıda üretilmiştir. Güçlendirilimiş alüminyum gövde Poolline teleskopik sapın daha hafif aynı zamanda daha dayanıklı bir formda olmasını sağlamıştır. Oksitlenme ve klor gibi problemleri en aza indirgeyen alüminyum gövde sayanıklılığı arttırarak kullanım süresini de uzatır.
 

Ürün Etiketleri

Ürün Fiyatı: Belirtilmedi

Ürün Kodu: 1287

Ürün Tarihi: 2021-06-29
/
Alışveriş İpuçları

İlgilendiğiniz ürün ve fiyatı hakkında kesin bilgi için firma ile irtibata geçiniz.

Firma Mağazası
Seo-Banner