Gölet ve Akarsu Setleri

Ürün Açıklama

Poolline Lagoon 500 lt Gölet Ve Bahçe Doğal Süs Havuzu

Poolline Lagoon gölet ve bahçe doğal süs havuzları kurulumu kolay olan süs havuzlarındandır. Pürüzsüz bir yüzeye sahip olmasından dolayı temizliği de çok kolay yapılabilmektedir. Dayanıklı bir malzeme olan polietilenden yapıldığı için oldukça uzun ömürlü bir kullanıma sahiptir. Sahip olduğu estetik form sayesinde kum, taş ve bitki gibi bahçelerde kullanılan dekorasyon malzemeleriyle birlikte peyzaj çalışmalarında doğal bir görünüm ortaya çıkarır. 500 litrelik hacmi ile küçük ölçekli gölet ve süs havuz  projeleri için uygundur.

Dayanıklı, kalın polietilen malzemeden imal edilen dekoratif doğal gölet ve süs havuzu haznesidir. Delinme, yırtılma, kırılma gibi mekanik etkilere ve korozyona, UV ışınlarına dayanımı çok yüksektir. Su sızdırmadan, güneş altında ve toprak içinde yıllarca ilk günkü formunda dayanır ve kullanılır. Diğer gölet ve süs havuzu yapım çözümlerine göre kurulumu da çok basittir. Pürüzsüz yüzeyi sayesinde temizlemesi kolaydır. Düz alt tasarımı pompaların ve filtrelerin kolayca yerleşmesini sağlar. Estetik formu sayesinde kum, taş ve bitkiler gibi bahçe dekorasyon malzemeleri beraber peyzaj projelerinizde doğal görünme sahip gölet ve süs havuzu yapmak için en ideal çözümdür. 500 litrelik hacmi ile küçük ölçekli gölet ve süs havuz  projeleri için uygundur.

Kapasite: 500 lt

Boyut: 140*179*50 cm

Poolline Rising Amazon Akarsu Seti

Bahçe dekorasyonlarında ya da mekanların iç dizaynlarında kullanılan çok fazla dekoratif ekipman vardır. Poolline rising amazon akarsu seti de bunlardan biridir. Dayanıklı kalın polietilen malzeme kullanılarak temin edilen amazon akarsu seti, taş,  mozaik, kumtaşı kaplamalarıyla doğal bir taş görünümü elde etmek kolaydır. Darbe ve yırtılmalara karşı oldukça dirençli olan rising amazon akarsu seti UV ışınlarına karşı da dayanıklılık gösterir.  Estetik yapısı, peyzaj projelerinde diğer bahçe dekorasyon malzemeleriyle birlikte kullanıldığında, doğal görünümlü bir gölet su yolu elde edilmesini sağlar.
 

Poolline Maxi Amazon Akarsu Seti

Poolline'nin birbirinden farklı tasarımlara sahip olan süs havuzları her tarza uygun seçenekler sunmaktadır. Poolline maxi amazon akarsu seti kalın polietilen malzeme kullanılarak imal edilmiş oldukça dayanıklı dekoratif bir üründür. Set üzerinde istenilen malzemelerle /taş, mozaik, kumtaşı vb.) doğayı yansıtacak bir görünüm yaratabilirsiniz. Herhangi bir darbeye bağlı olarak oluşabilecek kırılma ya da delinme gibi etkilere, korozyon ve UV ışınlarına karşı dirençli bir yapıda üretilmiş olan Poolline maxi amazon akarsu seti su sızdırmadan ilk günkü formunda kullanılabilir. Konut bahçelerinde kullanılabilecek bir ürün olan maxi amazon akarsu seti, binalarda iç dizayn tasarımlarda da kullanılabilecek bir üründür. Tüm iç mekanlarda gönül rahatlığıyla tercih edilebilecek bir tasarım olan Poolline maxi amazon akarsu seti,  estetik formu sayesinde peyzaj projelerinizde doğal görünüme sahip gölet su yolu yapmak için de ideal bir seçenektir.
 

Dayanıklı, kalın polietilen malzemeden imal edilen dekoratif doğal gölet-su yolu. Taş, mozaik ve kumtaşı kaplama ile istenilen taş görünümü ve doğayı taklit eden görünümü elde etmek kolaydır. Delinme, yırtılma, kırılma gibi mekanik etkilere ve korozyona, UV ışınlarına dayanımı çok yüksektir. Su sızdırmadan, güneş altında ve toprak üstünde yıllarca ilk günkü formunda dayanır ve kullanılır. River gölet su yolu akarsu ilk olarak bahçe dekorasyonu çözümü olarak düşünülebileceği gibi, bina iç dizayn tasarımlarında da kullanılabilen çok yaratıcı, etkileyici bir çözümdür. Kafe ve restoran duvarları başta olmak üzere, tüm mekanların iç dekorasyonunda, apartman, iş merkezi gibi bina içine girişlerde gelen misafirleri ilk karşılayan bulunduğu ortama tarz ve espri katan görsel bileşen olarak kullanılabilir.

Estetik formu sayesinde diğer kum, taş ve bitkiler gibi bahçe dekorasyon malzemeleri beraber peyzaj projelerinizde doğal görünme sahip gölet su yolu yapmak için en ideal çözümdür.

Ölçüler: 134 cm x 85,5 cm x 18 cm

Poolline River Amazon Akarsu Seti

Eşsiz tasarımlara sahip Poolline süs havuzları bahçelerde yaratılmak istenen farklı atmosferler için öne çıkan isimlerden biri oluyor. Birbirinden farklı tasarımlar yaratarak her zevke uygun ideal süs havuzları ortaya çıkarmaya çalışan Poolline, River amazon akarsu setiyle bu amacını en güzel şekilde ortaya koyuyor. Poolline amazon akarsu seti kurulum aşamasında taş, mozaik ve kumtaşı kaplama ile istenilen taş görünümü ve doğayı taklit eden görünümü elde edebilir. Dayanıklı malzemelerden imal edildiği için kırılma ve yırtılma gibi problemlere maruz kalmayan River amazon akarsu seti ömürlü bir kullanıma sahiptir.

Dayanıklı, kalın polietilen malzemeden imal edilen dekoratif doğal gölet-su yolu. Taş, mozaik ve kumtaşı kaplama ile istenilen taş görünümü ve doğayı taklit eden görünümü elde etmek kolaydır. Delinme, yırtılma, kırılma gibi mekanik etkilere ve korozyona, UV ışınlarına dayanımı çok yüksektir. Su sızdırmadan, güneş altında ve toprak üstünde yıllarca ilk günkü formunda dayanır ve kullanılır. River gölet su yolu akarsu ilk olarak bahçe dekorasyonu çözümü olarak düşünülebileceği gibi, bina iç dizayn tasarımlarında da kullanılabilen çok yaratıcı, etkileyici bir çözümdür. Kafe ve restoran duvarları başta olmak üzere, tüm mekanların iç dekorasyonunda, apartman, iş merkezi girişi gibi bina içine girişlerde gelen misafirleri ilk karşılayan bulunduğu ortama tarz ve espri katan görsel bileşen olarak kullanılabilir.

Estetik formu sayesinde diğer kum, taş ve bitkiler gibi bahçe dekorasyon malzemeleri beraber peyzaj projelerinizde doğal görünme sahip gölet su yolu yapmak için en ideal çözümdür.

Ölçüler: 168 cm x 81 cm x 15 cm

 

Ürün Etiketleri

süs havuzları

süs havuzu yapımı

Ürün Fiyatı: Belirtilmedi

Ürün Kodu: 1288

Ürün Tarihi: 2021-06-29
/
Alışveriş İpuçları

İlgilendiğiniz ürün ve fiyatı hakkında kesin bilgi için firma ile irtibata geçiniz.

Firma Mağazası
Seo-Banner