Hazır Süs Havuzları

Ürün Açıklama

Poolline Japanese Style Süs Havuz Seti

Poolline Japanese House Style Süs Havuz Seti

Poolline'nin en ilginç süs havuzu tasarımlarından biri olan Poolline japanese style süs havuzu seti, uzak doğu kültürünü bahçelerinize getiriyor. Zarif boyaması ve detaylı tasarımıyla eşsiz bir sanat eserini çağrıştıran Poolline japanese style süs havuzu seti; korozyona, kimyasal aşınmalara, pasa ve kirece dayanıklı, temizlemesi kolay, hijyenik kalın polireçine (polyresin) malzemeden ahşap ve taş görünümünde üretilmiştir. Detaylı zarif tasarımı ve boyaması ile doğu kültürünü yansıtan bir sanat eseri görünümüne sahiptir. Bahçeniz ve yüzme havuz kenarları için harika bir süs havuzu setidir.

 

Su şelale tipi su düşmektedir. Set içeriğine, şelale için su pompası, pompa bağlantı parçaları ve su havuzu içinden yapılan led aydınlatma dahildir.

Kolay kurulumu ile kullanıma hazır bir üründür.

Özellikleri:

· Yükseklik: 56 cm

· Genişlik: 34 cm

· Derinlik: 26 cm

· Ağırlık: 6.1 Kg

· Malzeme: Polireçine (Polyresin)

· Şelale tipi su düşmektedir.

· Su pompası, pompa bağlantı parçaları ve led aydınlatma dahildir.

· Kolay bir kurulumu vardır.

Poolline Mexican Boy Süs Havuzu Seti

Yüzme havuzlarının ve süs havuzlarının kenarlarında aksesuar olarak kullanılmak üzere tasarlanmış olan Poolline mexican boy süs havuzu setiyle bahçelerinize eğlenceli, modern ve estetik bir dokunuş sağlayabilirsiniz. Figürün elinde bulunan şişe, suyun fıskiye şeklinde akmasını sağlamaktadır.

Özellikleri:

· Yükseklik: 67 cm

· Genişlik: 43 cm

· Malzeme: Polystone

· Renk: Kırmızı

· Kurulumu basittir.

· Poolline Powerfull 900 Gölet ve Süs Havuzu Pompası ile çalışmaktadır.

· Pompa fiyata dahil değildir.

Poolline Bowl Süs Havuzu Seti



Bahçelerde estetik bir görünüm yaratmak amacıyla tasarlanmış olan Poolline süs havuzları birbirinden farklı tasarımlara sahip olmasıyla her talebe uyum sağlayan ürünlere sahiptir. Poolline'nin yüzme havuzları ve süs havuzları kenarları için tasarlamış olduğu Bowl süs havuzu seti moern dokunuşların hakim olduğu bir settir. Poolline Bowl Süs Havuzu Seti, korozyona, kimyasal aşınmalara, pasa ve kirece dayanıklı kolay temizlenen ve leke tutmayan polystone malzemeden antrasit renkte üretilmiştir. Bowl süs havuzu setinde su şelale tipinde kesintisiz bir şekilde düşmektedir.

Küçük, büyük süs havuzu veya yüzme havuzu kenarları için modern zarif tasarımlı bir harika bir süs havuzu setidir.

Çanak şekli içinden şelale tipi kesintisiz su düşmektedir. Set içeriğine, şelale için su pompası, pompa bağlantı parçaları dahildir.

Özellikleri:  
•    Renk: Antrasit
•    Çanak Çapı: 55 cm
•    Malzeme: Polystone
•    Hortum Uzunluğu: 1 m   
•    Pompa gücü: 900 L/h
•    Elektrik İhtiyacı: 18 Watt  230 VAC/50 Hz
•    Su pompası, pompa bağlantı parçaları dahildir.
•    Kurulumu kolaydır.

Süs Havuzu Bahçe Çeşmesi Victoria 30X15X48 Cm

Ürün ölçüleri 30X15X48 cm'dir.

Süs Havuzu Bahçe Çeşmesi Liverno 45X69X162 Cm

Ürün ölçüleri 45X69X162 cm'dir.

Süs Havuzu Bahçe Çeşmesi Brisbane Kaya Havuzu 90X73X36 Cm

Ürün ölçüleri 90 X73X36 cm'dir.

Poolline Victoria Şelale Süs Havuzu Seti



Her tarza uygun olarak tasarım yapmakta olan Poolline süs havuzları bahçe dokorasyonunda tercih edilen ilk markalardan biri olmayı başarmıştır. Geniş ürün skalası ve her bütçeye uygun olan tasarımlarıyla sizlerde Poolline'nin bahçelerde yarattığı farklı ambiyanslara sahip olabilirsiniz. Poolline'nin Victoria şelale süs havuzu terrazzo malzemesi kullanılarak üretilmiştir.
 

Rönesans dönemindeki İtalyan ustalar, mermer ve granit parçalarının çimento harcına katılarak keçi sütüyle cilalayarak Terrazzo isimli çevreci ve çok estetik bir malzeme ile dünyayı tanıştırdılar. Terrazzo Rönesans döneminde İtalyan ustaların mermer ve granit parçalarını çimento harcına katması ve keçi sütüyle cilalama yapması sonucunda elde edilmiş bir malzemedir.

20. yüzyılda kimya endüstrisinin gelişmesi ile birlikte terrazzo, epoksi reçine kullanılmasıyla birlikte kimyasal aşınmalara ve korozyona karşı  daha dayanıklı hale getirildi. Bunun yanı sıra daha estetik, parlak canlı renklere sahip, uzun ömürlü ve düşük bakım maliyetli bir ürün haline getirildi.

Etkili bir malzeme olan terrazzo ile üretilmiş olan Victoria şelale seti parlak siyah renge sahiptir. Oldukça şık bir tasarıma sahip olan Victoria şelale setinde su, şelale akışında düşmektedir. Set içerisinde, çanak ve metal ızgara, şelale için su pompası, pompa bağlantı parçaları ve su havuzu içinden yapılan led aydınlatma bulunmaktadır. Çok kolay bir kurulumu olan Victoria şelale seti kullanım açısından da pratiktir.

Poolline Victoria Şelale Süs Havuzu Seti, işte bu Terrazzo malzemesinden üretilmiştir. Yapısal dayanıklılığının yanısıra, parlak siyah rengi ile modern, fütüristik tasarıma sahip bahçe ve yüzme havuz kenarları için harika bir süs havuzu setidir.

Su, şelale tipi su düşmektedir. Set içeriğine, çanak ve metal ızgara, şelale için su pompası, pompa bağlantı parçaları ve su havuzu içinden yapılan led aydınlatma dahildir.

Kolay kurulumu ile kullanıma hazır bir üründür.

Boyutlar: Yükseklik:50 cm, Genişlik: 35 cm, Derinlik: 15 cm

Malzeme: Terrazzo

Pompa gücü: 3900 L/h

Elektrik İhtiyacı: 110 Watt 230 VAC/50 Hz

Poolline Mermaid Denizkızı Figürlü Süs Havuzu Seti

Muhteşem bir sanat eseri formuna sahip Poolline deniz kızı figürlü süs havuzu seti bahçelerde ve iç mekanlarda görmek isteyeceğiniz bir üründür. İnce işlenmiş zarif tasarımı ve bu tasarıma uygun boyamasıyla masalsı bir görünüme sahiptir. Poolline deniz kızı figürlü süs havuzunda su, deniz kızı figürünün elinde bulunan istiridyeden şelale akışıyla düşmektedir. Deniz kızı figürlü Poolline süs havuzu polyresin malzeme kullanılarak bronz heykel görünümüne sahip olarak üretilmiştir. Kireç, pas, korozyon gibi kimyasal aşınmalara karşı dayanıklı olarak üretilmiş olan süs havuzunun temizliği de kolaydır. Set içerisinde, şelale için su pompası, pompa bağlantı parçaları ve istiridye görünümlü su havuzu içinden yapılan led aydınlatma dahildir. Kolay kurulumu ile kullanıma hazır bir üründür.

Poolline Mermaid Denizkızı Figürlü Süs Havuzu Seti korozyona, kimyasal aşınmalara, pasa ve kirece dayanıklı, temizlemesi kolay, hijyenik kalın polireçine (polyresin) malzemeden bronz heykel görünümünde üretilmiştir. Detaylı zarif tasarımı ve boyaması ile denizkızı masalı figürünü yansıtan bir sanat eseri görünümüne sahiptir. Bahçeniz ve yüzme havuz kenarları için harika bir süs havuzu setidir.

Su, denizkızı figürün elindeki istiridyeden şelale tipi düşmektedir. Set içeriğine, şelale için su pompası, pompa bağlantı parçaları ve istiridye görünümlü su havuzu içinden yapılan led aydınlatma dahildir.

Kolay kurulumu ile kullanıma hazır bir üründür.


Boyutlar: Yükseklik:78 cm, Genişlik: 34 cm, Derinlik: 46 cm

Malzeme: Polireçine (Polyresin)

Pompa gücü: 600 L/h

Garanti Süresi: 2 yıl

Elektrik İhtiyacı: 16 Watt  230 VAC/Hz

Poolline Sweety Boy Dekoratif Figürlü Süs Havuzu Seti

Büyük konut bahçelerinde ya da kamuya açık park ve bahçelerde sıklıkla kullanılan dekoratif figürlü süs havuzları bulunduğu ortama estetik bir görünüm kazandırır. Görsel açıdan hoş bir atmosfer yaratan süs havuzları birbirinden farklı tasarımlara sahip olarak üretilirler. Poolline sweety boy dekoratif figürlü süs havuzu seti farklı olan tasarımlardan biridir. Bronz görünümlü set polireçine malzeme kullanılarak imal edilmiştir. Havuz kenarlarına yerleştirilebilecek bir set olan sweety boy dekoratif çocuk görseliyle bahçelerde sevimli bir manzara yaratabilirsiniz.

Polireçine malzemeden mamul bronz görünümlü.
Havuz kenarına konulabilecek dekoratif çocuk görseli.
H = 48 cm

Not: Pompa ve bağlantı parçaları fiyata dahil değildir.

Poolline King Lion Aslan Başlı Süs Havuzu Seti

Poolline’nin aslan başlı süs havuzu seti korozyon, kimyasal aşınma, pas ve kireç gibi olumsuz koşullara karşı dayanıklılık gösteren polyresin malzeme kullanılarak, kumtaşı görünümünde üretilmiştir. Poolline’nin aslan başlı süs havuzu seti sahip olduğu zarif tasarımı ve doğal taş görünümüyle bahçelerde ve yüzme havuz kenarlarında harika bir görsel şölen yaratır. Su püskürtmeli aslan başlı süs havuzu seti içerisinde fıskiye, fıskiye için su pompası, pompa bağlantı parçaları ve led aydınlatma dahildir.

Poolline King Lion Aslan Başlı Süs Havuzu su püskürtmelidir. Set içeriğine, fıskiye, fıskiye için su pompası, pompa bağlantı parçaları ve su havuzu içinden yapılan led aydınlatma dahildir.

Kolay kurulumu ile kullanıma hazır bir üründür. Set içindeki led ampuller haricinde tüm set 2 sene garantiye sahiptir. Led ampuller belirtilen saat sınırı kapsamında hizmet vermektedir.

Boyutlar: Yükseklik :52 cm, Genişlik: 38 cm, Derinlik: 45 cm

Malzeme: Polireçine (Polyresin)

Pompa gücü: 600 L/h

Elektrik İhtiyacı: 16 Watt  230 VAC/50 Hz

Poolline Village Dekoratif Figürlü Süs Havuzu Seti

 

Poolline Village Dekoratif Figürlü Süs Havuzu Seti korozyona, kimyasal aşınmalara, pasa ve kirece dayanıklı, temizlemesi kolay, hijyenik kalın polireçine (polyresin) malzemeden metal ve taş görünümünde üretilmiştir. Detaylı zarif tasarımı ve boyaması ile bir sanat eseri görünümüne sahiptir. Bahçeniz ve yüzme havuz kenarları için harika bir süs havuzu setidir.

Su şelale tipi, su kuyusundan akıyormuş gibi düşmektedir. Set içeriğine ahşap su çanağı ve demir dulumba çeşmesi; pompa ve bağlantı parçaları dahildir.

Kolay kurulumu ile kullanıma hazır bir üründür.

Boyutlar: Yükseklik:75 cm, Çanak Çapı 60cm

Malzeme: Polireçine (Polyresin)

Pompa gücü: 350 L/h

Elektrik İhtiyacı: 5 Watt  230 VAC/50 Hz

Poolline Twinkle Kids Süs Havuzu Seti

Poolline Twinkle Kids Süs Havuz Setiyle bahçenizde şahane bir manzara yaratabilirsiniz. Çocuk figürlerinin oldukça sevimli bir şekilde tasarlanması ve eşsiz boyaması sayesinde adeta bir sanat eseri meydana getirmiş olan Poolline, havuz setinin dayanıklı ve kaliteli malzemeler kullanılarak üretilmesini sağlamıştır. Kireç, korozyon ve pas gibi oluşumlara karşı direnç gösteren Poolline Twinkle Kids Süs Havuz Seti kolay bir kurulum ve kullanıma sahiptir.

Su şelale tipi su düşmektedir. Set içeriğine, şelale için su pompası, pompa bağlantı parçaları dahildir.

Kolay kurulumu ile kullanıma hazır bir üründür.



Boyutlar: Yükseklik:64 cm, Genişlik: 47 cm, Derinlik: 26,5 cm

Malzeme: Polireçine (Polyresin)

Pompa gücü: 350 L/h

Elektrik İhtiyacı: 5 Watt 230 VAC/50 Hz

Poolline Petros 3'lü Granit Süs Havuzu Seti

Poolline Granit Seri Süs Havuzları ile, geçmişin esintilerini modern çağa uyarlayarak yeni nesil süs havuzu keyfini yaşatmaktadır. Kaynaktan fışkıran su çıkışına led ışıklar takarak eşsiz bir süs havuzunuz olacak. Bahçenizde, balkonunuzda, terasınızda ya da istediğiniz her yerde rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Su taşların içinden kaynayıp çıkıyor gibi düşmektedir. Su çıkışlarına aydınlatma takılmaktadır.  Set içeriğine, 3 adet granit taş, çanak, kapak, fıskiyeler için su pompası, pompa bağlantı parçaları ve fıskiye içinden yapılan led aydınlatma dahildir.

Kolay kurulumu ile kullanıma hazır bir üründür.

Taş boyutları:   Ø12cm ,  Ø18cm,  Ø21cm

Çanak kapasitesi : 150 litre

Malzeme: Granit taş, plastik su çanağı

Pompa gücü: 1500 L/h

Elektrik İhtiyacı: 35 Watt 230 VAC/50 Hz

Poolline Angel Şelale Seti



Poolline Angel Şelale Setiyle bahçelerinize modernize edilmiş bir estetik dokunuş sağlayabilirsiniz. Suyun dinginlik veren sesi sayesinde huzurlu bir atmosfer içinde bulunabileceğiniz Poolline angel şelale setini bahçe duvarlarınızda kullanabilirsiniz. Ayrıca iç dizaynda da kullanılabilecek bir set olan pollıne şelale seti; iş merkezi girişi, cafe ve restoran duvarları gibi yerlere şık ve güzel bir görünüm kazandırır. Uzun ömürlü bir kullanıma sahip olacak şekilde tasarlanmış olan şelale seti kaliteli malzemeler kullanılarak üretilmiştir.

Poolline Angel Şelale Seti, estetik ve modern tasarımı ve düşen su sesi ile huzur veren yaratıcı bir dekorasyon çözümüdür. Bahçe duvarlarınızdan şelale tipi akan su, hem görsel olarak size daimi huzur verirken hem gelen misafirlerinizi de derinden etkileyecektir. Angel şelale seti ilk olarak bahçe dekorasyonu çözümü olarak düşünülebileceği gibi, bina iç dizayn tasarımlarında da kullanılabilen çok yaratıcı, etkileyici bir çözümdür. Kafe ve restoran duvarları başta olmak üzere, tüm mekanların iç dekorasyonunda, apartman, iş merkezi girişi gibi bina içine girişlerde gelen misafirleri ilk karşılayan bulunduğu ortama tarz ve espri katan görsel bileşen olarak kullanılabilir.

Kurulduğu yerde, uzun yıllar, hiç sorunsuz olarak çalışması için tasarlanmıştır. Kurulumu basit, malzeme kalitesi yüksek, setin tüm parçalarında özellikle su ve elektrik bağlantılarında setin  kullanım ömrünü arttıracak, bakım saatini en aza indirecek zekice detaylar barındıran dekorasyon şelale setidir.

Hava pompalama miktarı: 3900 litre/saat

Hortum uzunluğu: 2 metre

Su kapasitesi: 65 litre

Ürün Etiketleri

süs havuzları

süs havuzları yapımı

Ürün Fiyatı: Belirtilmedi

Ürün Kodu: 1289

Ürün Tarihi: 2021-06-29
/
Alışveriş İpuçları

İlgilendiğiniz ürün ve fiyatı hakkında kesin bilgi için firma ile irtibata geçiniz.

Firma Mağazası
Seo-Banner