Küresel Vanalar

Ürün Açıklama

D.110 Kelebek Vana Takımı Nozbart



Nozbart kelebek vana takımları yüzme havuzlarında, havuz filtrasyon sistemine ait parçalar arasında yer alır. Sızdırmazlık etkisine sahip yapısıyla yüzme havuzu ürünleri arasında öne çıkan isimlerden biri olan Nozbart vana takımları, uygun fiyatlara sahip olması sebebiyle her  kullanıcının kolay bir şekilde temin edeceği ürünler arasındadır. Ayarlanabilir açma, kapama ve durma pozisyonları sayesinde oldukça kullanışlı bir ürün olan Nozbart kelebek vana takımı, uzun ömürlü bir kullanım sağlaması için dayanıklı malzemeler kullanılarak tasarlanmıştır.

D.75 Küresel Vana Nozbart

Bir yüzme havuzunda filtrasyon sistemi havuz temizliği ve bakımı için dikkat gerektiren bir unsurdur. Yüzme havuzu filtrasyon sisteminde kullanılan havuz gereçleri içinde vanalar önemli bir işleve sahiptir. Filtrasyon sisteminde belirli alanların boşaltılmasını sağlayan vanalar, tam sızdırmaz özelliği sahip olmalıdır. Nozbart küresel vanalar sızdırmazlık etkisi yüksek ürünlerden biridir. Kaliteli ve dayanıklı malzeme kullanılarak üretilmiş olan Nozbart küresel vanalar, yumuşak tutamakları sayesinde kırılmaz bir etkiye sahiptir.

D.63 Küresel Vana Pimtaş

D.63 KÜRESEL VANA PİMTAŞ

Ekonomik yönden bütçeyi sarsmayacak fiyatlara sahip olan Pimtaş küresel vanalar yüzme kişisel konut havuzlarında, kamuya açık havuzlara, evlerde ve endüstriyel alanlarda sıklıkla tercih edilen bir markadır. Oldukça dayanıklı PVC mazeme kullanılarak üretilmiş olan Pimtaş küresel vanalar, darbe ve kırılmalara karşı ekstra direnç gösterecek şekilde tasarlanmıştır. Su sızdırmazlık özelliğine sahip olan Pimtaş küresel vanalarla sizlerde güvenilir bir filtrasyon sistemine sahip olabilirsiniz.

U-PVC Vana, Çekvalf ve Rakorlar / U-PVC Küresel Su Vanaları

D.40 Küresel Vana Astral

Yüzme havuzlarında filtrasyon için önemli ölçüde olumlu etkileri olan Astral küresel vanalar havuz sahiplerinin mutlaka temin etmesi gereken bir üründür. Çift bağlantı uçlarına sahip olan Astral küresel vanaları, kayar bağlantı parçalarıyla temin edebilirsiniz. Gri PVC malzemeden üretilen çift sendika küresel vanalar, yaygın olarak kullanılan ve oldukça sağlam bir su kontrol mekanizması sağlayan vanalardır.

Standart Ambalaj : 6     

Standart Ağırlık Kg : 3,1

Standart Hacim m3 : 0,01

Ürün Etiketleri

havuz malzemeleri

küresel vana

Ürün Fiyatı: Belirtilmedi

Ürün Kodu: 1292

Ürün Tarihi: 2021-06-29
/
Alışveriş İpuçları

İlgilendiğiniz ürün ve fiyatı hakkında kesin bilgi için firma ile irtibata geçiniz.

Firma Mağazası
Seo-Banner