Test kitleri - Havuz Test Kitleri

Ürün Açıklama

Poolline Haplı Test Kiti Ph & Klor, Havuz Test Kiti

 

POOLLINE HAPLI TEST KİTİ PH & KLOR

Bir yüzme havuzunda suda oluşan yosunlar, havuz suyunun bulanık ve kirli görünmesine neden olur. Buna engel olmak için havuzun düzenli aralıklarla temizlenmesi gerekir. Havuz bakımı ve temziliği için kullanılan kimyasallar mutlaka sağlık bakanlığı onaylı olmalıdır. Klor, pH düşürücü, çöktürücü ve yosun önleyici klor gibi kimyasallar havuz suyu dezenfeksiyonunda kullanılır. Havuzda kullanılan klor oranı test kit ölçümleri sonucunda uygulanır. Poollıne test kitleri havuz dezenfeksiyonu için en güvenilir markalardan biridir. Poollıne test kitleri konut havuz sahipleri  tarafından kullanılabileceği gibi profesyonel havuz firmaları tarafından da kullanılabilir.

Havuzların günlük olarak klor miktarını el ile kontrolü gerektiğinde kullanılan güvenilir serbest klor ve pH değeri ölçüm setidir. Havuzunuzun pH ve klor ölçümlerini haplı uygulama ile kontrol ederek güvenle yüzmeye hazır hale getirebilirsiniz. Serbest klor değerleri 0,50-10 ppm arasındaki ve pH değerleri 6.8-8.2 arasındaki ölçümleri yapmasını sağlar. Kit içerisinde 10 adet serbest klor test hapı ve 10 adet pH test hapı ile beraber gelmektedir. Kullanımı talimatı ile beraber plastik kapaklı ambalaja sahiptir.

Poolline 3 Fonksiyonlu Test Çubuğu (Klor,Ph,Alkalinite), Havuz Kimyasal Ölçüm Çubuğu

Poolline 3 Fonksiyonlu Test Çubuğu (Klor,Ph,Alkalinite)

Yüzme havuzlarında suyun sağlıklı olabilmesi için kullanılan bazı kimyasallar vardır. Bu kimyasallar sağlığı olumsuz etkilemeyecek şekilde, belirli ölçümler yapıldıktan sonra havuz suyuna eklenmelidir. Güvenli bir havuz ortamı sağlayabilmek için, havuzların pH, klor ve alkalinite ölçümlerinin düzgün bir şekilde kontrol edilmesi gerekir.

Poolline 3 Fonksiyonlu Test Çubuğu, havuzların günlük olarak klor miktarını el ile kontrolü gerektiğinde kullanılan güvenilir serbest klor, pH, alkalinite değeri ölçüm setidir. Havuzunuzun pH, klor ve alkalinite ölçümlerini kontrol ederek güvenle yüzmeye hazır hale getirebilirsiniz. Serbest klor değerleri 0,50-10 ppm arasındaki ölçümleri yapmasını sağlar. Alkalinite ile su içerisinde çözünmüş halde bulunan karbonat, bikarbonat ve hidroksit toplam değeri ifade edilir. Test kiti ile alkalinitenin sınır değerleri olan 80-120 ppm arasında olup olmadığını kontrol edebilirsiniz.

Poolline Deluxe Sıvılı Test Kiti PH&CL/BR, Havuz Test Kiti

POOLLINE DELUXE SIVILI TEST KİTİ PH&CL/BR

Yüzme havuzlarında, havuz suyunun virüs, bakteri, yosun, mantar ve küf gibi zararlı oluşumlardan korumak için bazı kimyasallar kullanmak gerekir. Kullanılan bu kimyasallar test kiti sonuçlarına göre uygulanır. Test kitleri kullanılırken dikkat edilmesi gereken noktalar vardır.  Test kitleri mutlaka kendi orijinal tabletleri ile kullanılmalıdır. Ayrıca son kullanma tarihlerine dikkat edilmelidir. Test kitleri kullanılırken elle temas edilmemesi, test sonuçları ve ciltte meyadan gelebilecek tahriş açısından önemlidir. Test kitleri serin, kuru ve ışık almayan yerlerde muhafaza edilmelidir. Test kiti kullanımı sonrasında bulaşma olmaması önemlidir. Bu yüzden hemen temiz su ile yıkanarak çalkalanmalı ve mümkünse saf su ile durulanmalıdır. Test kitleri direkt olarak güneş ışığında bekletilmemelidir.

Yüzme havuzunuzdaki ph,klor ve brom değerlerini manuel olarak ölçmenize yardımcı olur.

 

Ürün Etiketleri

havuz test kitleri

test kitleri

Ürün Fiyatı: Belirtilmedi

Ürün Kodu: 1303

Ürün Tarihi: 2021-06-29
/
Alışveriş İpuçları

İlgilendiğiniz ürün ve fiyatı hakkında kesin bilgi için firma ile irtibata geçiniz.

Firma Mağazası
Seo-Banner