Havuz Termometreleri

Ürün Açıklama

Poolline Yüzer Tip Happy Zoo Termometre, Havuz Derecesi

Havuz sıcaklığını pratik şekilde ölçmek için kullanılan yüzer tip havuz termometresidir.

Kış mevsiminde kapalı yüzme havuzlarında ya da özellikle yaz mevsiminde açık havuzlarda yüzmeyi seven havuz tutkunları için mevsime bağlı su sıcaklığı önemli bir konudur. Havuza girmeden önce havuz suyundaki sıcaklığın istenilen seviyede olup olmadığını anlamak için tasarlanmış havuz termometreleriyle, havuza girildiğinde ani bir şok etkisine maruz kalmak imkansızdır. Poolline yüzer tip happy zoo termometrelerle havuzunuzdaki suyun sıcaklığını pratik bir şekilde ölçmeniz mümkündür.

Cihazın üst tarafında bulunan mavi bar, cihazın su üzerinde tutulmasını sağlar. Cihazı darbelerden korur. Dayanıklı dış yapıya sahiptir. UV dayanımı güçlüdür.

Cihazın sabitleme ipi vardır.

Yüksek hassasiyetli, sıcaklık değerini hızlı gösteren havuz, göl, gölet, geniş akvaryumlarda kullanılmaya uygun termometredir.

15 cm yüksekliğe sahiptir.

Eğlenceli figürlü yüzer tip termometredir.

Yüzen tip havuz termometreleri ölçüm sonrası hemen alınmalı ve termometre sürekli olarak havuzda tutulmamalıdır.

Poolline Havuz Termometresi Ekonomik Model, Havuz Derecesi

Su sıcaklığını ölçmek için tasarlanmış olan havuz termometreleri sayesinde, ısısını bilmediğiniz bir havuzda şok etkisine maruz kalmadan vakit geçirebilirsiniz. Balık çiftlikleri ve akvaryumlarda su sıcaklığının ölçümü balıkların hayatı için önemlidir. Termometreler havuz, göl, gölet, büyük akvaryumlar, balık çiftlikleri ve havuzlu evlerde kullanılabilir.

Poolline'nin uygun fiyatlı havuz termometreleri, dayanıklı plastik malzeme kullanılarak üretilmiştir.

Ayrıca darbe, kırılma ve ezilme gibi durumlara karşı dirençli olacak şekilde, dış ortam şartlarında kullanılmaya uygun üretilmiştir.

Ölçüm dereceleri kolay bir şekilde okunur.

Set içinde sabitleme ipi vardır.

Poolline Jumbo Float Havuz Termometresi, Havuz Derecesi

İnanılmaz derecede sıcak bir yaz ortasında, serin ve açık bir havuza dalma fikri, davet etmekten daha fazlasıdır. Ama kimse de çok soğuk suya atlamak istemez, çünkü insanda bir tür şok etkisi yaratır. Ayrıca yanlışlıkla da olsa havuz ısıtıcınız en üst seviyeye çıkarılmışsa ve arka bahçenizdeki havuzunuzda bir kaplıca havası ile karşı karşıya kaldıysanız, muhtemelen onu soğutmak isteyeceksiniz. Her iki durumda da, bir havuz termometresi size tam olarak neyle uğraştığınızı ve bununla ilgili bir şey yapmanız gerekip gerekmediğini size söyleyecektir. Havuz termometreleri, havuzunuzun tam sıcaklığını bilmek, içeri girdiğinizde soğuk çarpmasından kaçınmaktan başka bir kaç avantaj daha sağlar. Sıcak bir iklimde yaşıyorsanız, bir havuz ısıtıcısı sonbahar ve kış için mükemmeldir, Ancak yazın yüksek sıcaklığında gerekli olmayabilir. Su sıcaklığına göz atarak ısıtıcıyı kapatarak, enerjiden ve paradan tasarruf etmek için oldukça etkilidir.

Dayanıklı plastikten darbelere, kırılmalara ve ezilmelere direnecek şekil ile dış ortam şartlarında kullanılmaya uygun üretilmiştir. Etrafındaki plastik halka termometreyi daha büyük darbelerden korur. Büyük rakamları ile ölçüm dereceleri kolay okunur. Set içinde sabitleme ipi bulunmaktadır. Havuzlarda, göllerde, göletlerde, büyük akvaryumlarda, balık çiftliklerinde, havuzlu villa tipi müstakil evlerde kullanıma uygun bir termometredir. Ölçüm alındıktan sonra sudan alındığı takdirde uzun yıllar hatasız olarak kullanılır.

Poolline Yüzen Tip Havuz Termometresi, Havuz Derecesi

Yüzme havuzlarında su sıcaklığını ölçmek için tasarlamış olan havuz termometreleri, yüzme havuzuna sahip olan tüm kullanıcılar için vazgeçilmez bir cihazdır. Havuza girmeden önce su sıcaklığı hakkında fikir sahibi olmak isteyen yüzücüler için Poolline yüzen tip havuz termometreleri en ideal seçimlerden biri olacaktır. Havuz suyu sıcaklığını partik bir şekilde ölçmek için tasarlanmış olan Poolline yüzen tip havuz termometresi, UV dayanımı güçlü sabitleme ipine sahip bir cihazdır. Yüksek hassasiyete sahip Poolline havuz termometreleri havuz, göl, gölet ve geniş akvaryumlar için kullanılmaya uygundur.

Havuz sıcaklığını pratik şekilde ölçmek için kullanılan yüzer tip havuz termometresidir. Cihazın üst tarafında bulunan mavi bar, cihazın su üzerinde tutulmasını sağlar. Cihazı darbelerden korur. Dayanıklı dış yapıya sahiptir. UV dayanımı güçlüdür. Cihazın sabitleme ipi vardır. Yüksek hassasiyetli , sıcaklık değerini hızlı gösteren havuz, göl, gölet, geniş akvaryumlarda kullanılmaya uygun termometredir. 15 cm yüksekliğe sahiptir. Yüzen tip havuz termometreleri ölçüm sonrası hemen alınmalı ve termometre sürekli olarak havuzda tutulmamalıdır.

 

Ürün Etiketleri

havuz termometreleri

havuz ekipmanları

Ürün Fiyatı: Belirtilmedi

Ürün Kodu: 1304

Ürün Tarihi: 2021-06-29
/
Alışveriş İpuçları

İlgilendiğiniz ürün ve fiyatı hakkında kesin bilgi için firma ile irtibata geçiniz.

Firma Mağazası
Seo-Banner