Dekoratif Bahçe Figürleri

Ürün Açıklama

Poolline Dekoratif Yavru Ördek Bahçe Aksesuarı

14 cm boyutunda çevre dostu kalın polyester plastikten imal edilmiş bahçe dekorasyon figürü.
Kahverengi çizgili, sarı renkli dekoratif bahçe aksesuarı. 

Gerçekçi görüntü kazandırılmış dekoratif bahçe aksesuar figürüdür. 14 cm boyutuna sahip olan Poolline Dekoratif Yavru Ördek , gerçekçi bir görünüme sahip olacak şekilde tasarlanmıştır. Bahçe, süs havuzları ve gölet kenarlarında kullanabileceğiniz Poolline dekoratif ürünleriyle sizlerde süs havuzunuza estetik bir görüntü katabilirsiniz.
Çevre dostu olan kalın polyester plastik malzeme kullanılarak üretilmiş bir dekoratif figürdür. Boyası suya dayanıklılık gösterir. Ayrıca suya zararlı kimyasalları salmayan bir özelliğe sahiptir.

Poolline Flamingo Bahçe Aksesuarı

Poolline flamingo bahçe aksesuarıyla bahçelere şirin bir dukunuş sağlayabilirsiniz. Klasik bir zevke hitap eden flamingolar her daim tarzını koruyacak bir aksesuardır. 90 cm yüksekliğe sahip pembe renkli Poolline flamingoyu, muhteşem bir özellik sağlayabilmesi için bahçe içerisinde uygun olabilecek bir yere yerleştirebilirsiniz. Yere sabitleme çubuğuna sahip olması yerleştirme sırasında kolaylık sağlar. Boyaması suya dayanıklıdır. Ayrıca Poolline flamingo aksesuar alerjen olmayan bir özelliğe sahiptir.

90 cm yüksekliğinde çevre dostu kalın polyster plastikten imal edilmiş bahçe, süs havuzu ve gölet kenarı dekorasyon figürü. Su içinde kullanıldığında materyalin boyası suya dayanıklıdır ve suya dayanıklıdır ve suya zararlı kimyasal salmaz. Alerjen değildir. Gerçekçi görüntü kazandırlmış dekoratif bahçe, süs havuzu ve gölet içi ve kenarı süsüdür. Set içinde yere sabitleme çubuğu bulunmaktadır.

88 cm yüksekliğinde çevre dostu kalın polyster plastikten imal edilmiş bahçe, süs havuzu ve gölet kenarı dekorasyon figürü. Su içinde kullanıldığında materyalin boyası suya dayanıklıdır ve suya dayanıklıdır ve suya zararlı kimyasal salmaz. Alerjen değildir. Gerçekçi görüntü kazandırlmış dekoratif bahçe, süs havuzu ve gölet içi ve kenarı süsüdür. Set içinde yere sabitleme çubuğu bulunmaktadır.


Poolline Leylek Bahçe Aksesuarı


Poolline bahçe aksesuarlarıyla bahçelerinizi büyülü bir vahaya dönüştürebilirsiniz. Çevre dostu malzeme kullanılarak imal edilmiş olan Leylek formlu Poolline bahçe aksesuarıyla, dekoratif bahçelerde, süs havuzu ve göletlerde eğlenceli bir atmosfer yaratabilirsiniz. Aksesuarda kullanılan her bir bileşen solmaya dayanıklı UV akrilikler kullanılarak boyanmıştır. Gerçekçi bir görünüme sahip olan leylek bahçe aksesuarı seti içerisinde yere sabitleme çubuğu da mevcuttur.

Özellikler:

· Yükseklik: 88 cm

· Malzeme: Kalın polyster plastik

· Boyama: Suya dayanıklıdır, suya zararlı kimyasal salınımı yapmaz.

· Alerjen değildir.

Poolline Dekoratif Yüzer Tip Ördek

Poolline bahçe aksesuarları ile yaşam alanlarınıza renk katın. Birbirinden eğlenceli modellerimizin arasından size en uygununu seçebilirsiniz. Dayanıklı plastikten üretilen ürünlerimiz güneşe ve suya dayanıklıdır. Gölet, süs havuzu isterseniz de yüzme havuzununuzun üzerine bıraktığınızda batmadan yüzer.

40 cm boyunda olan ürünümüz tekli olarak satışa sunulmuştur. Güvenle uzun yıllar kullanabilirsiniz. 

Poolline Papia Yüzer Tip Yeşil Başlı Ördek

40 cm boyutunda çevre dostu kalın polyster plastikten imal edilmiş bahçe, süs havuzu ve gölet dekorasyon figürü.

Kişisel konutunuzun bahçesinde yer alan süs havuzlarında ya da park, bahçe gibi kamusal alanlardaki süs havuzlarında dekorasyon için kullanılan aksesuarlar vardır. Poolline bahçe, süs havuzu ve gölet gibi yerler için birbirinden farklı modellerde tasarladığı dekorasyon ürünleriyle sektörde ki yerini muhafaza etmektedir. Poolline Papia yüzer tip yeşil başlı ördek dekoratif figürü suya dayanıklı ve suya zarar verecek kimyasal etkiden uzak boyaya sahiptir. Suda batmaz. Boyası suya dayanıklıdır ve suya zararlı kimyasal salmaz. Gerçekçi görüntü kazandırılmış dekoratif bahçe, süs havuzu ve gölet süsüdür.

Poolline Dekoratif Baykuş Bahçe Aksesuarı

25 cm yüksekliğinde çevre dostu kalın polyester plastikten imal edilmiş bahçe, süs havuzu ve gölet kenarı, saksı kenarı dekorasyon figürü. Su içinde kullanıldığında materyalin boyası suya dayanıklıdır ve suya zararlı kimyasal salmaz. Alerjen değildir. Gerçekçi görüntü kazandırlmış dekoratif bahçe, süs havuzu ve gölet içi ve kenarı, saksı kenarı süsüdür. Ürünün altında toprağa ya da çime saplamak için çubuk çıkıntısı bulunmaktadır.

Poolline bahçe aksesuarlarıyla bahçelerinizi büyülü bir vahaya dönüştürebilirsiniz. Çevre dostu malzeme kullanılarak imal edilmiş olan Baykuş formlu Poolline bahçe aksesuarıyla, dekoratif bahçelerde, süs havuzu ve göletlerde eğlenceli bir atmosfer yaratabilirsiniz. Aksesuarda kullanılan her bir bileşen solmaya dayanıklı UV akrilikler kullanılarak boyanmıştır. Gerçekçi bir görünüme sahiptir.

Özellikler:
· Yükseklik: 25 cm
· Malzeme: Kalın polyester plastik
· Boyama: Suya dayanıklıdır, suya zararlı kimyasal salınımı yapmaz.
· Alerjen değildir.

Poolline Lotus Yüzer Tip Pembe Su Nilüfer Seti

Bahçe ve süs havuzlarında görsel açıdan hoş bir etki yaratabilmek için tasarlanmış olan süs havuzu dekoratif figürleri, kamuya açık parkların havuzlarında, göletlerde ve konut bahçelerindeki süs havuzlarında sıklıkla kullanılmaktadır. Havuz kimyasallarından etkilenmez. Güneş altında boyası solmaya dayanıklıdır. 3 farklı boydaki pembe renkli Poolline lotus yüzer tip su nilüfer seti çevre dostu malzeme kullanılarak üretilmiştir. Gerçek bir nilüfer görünümüne sahip olan Poolline lotus nilüfer seti suda batmaz ve dış boyası suya karşı dayanıklı olarak tasarlanmıştır.

Bahçe İçin Dekoratif Ürünler Yavru Kurbağa

Bahçe dekorasyonunda ve süs havuzlarında en çok tercih edilen ürünlerin başında dekoratif ürünler gelmektedir. Bahçeye ve süs havuzuna estetik ve hoş bir görünüm kazandırmak için tasarlanan dekoratif ürünler çok çeşitli formlarda üretilmektedir. Yavru kurbağa şeklinde tasarlanmış olan bu şirin dekoratif figürü dilediğiniz alanda rahat bir şekilde kullanabilirsiniz. Çok gerçekçi bir görünüme sahip olarak tasarlanmış olan kurbağa figürü bahçenizde gerçek bir kurbağa bulunuyormuş hissi yaratacaktır.

Poolline Yüzen Tip Beyaz Kuğu

Poolline Yüzen Tip Beyaz Kuğu

Havuz, gölet ve bahçelerde kullanılmak için tasarlanmış olan  Poolline özel tasarım aksesuarlarla ortamın havasını değiştirebilirsiniz. Çevreye zarar vermeyen kalın polyseter plastik malzemeyle üretilmiş olan Poolline yüzen tip beyaz kuğuyla, süs havuzu, bahçe ya da göletlerde romantik bir atmosfer yaratabilirsiniz. Suya dayanıklı bir boyamaya sahip olan beyaz kuğu su içerisinde kullanıldığında suya zararlı kimyasal bırakmaz. Alerjen olmayan yapısıyla sağlık açısından olumsuz bir etki yaratmaz.

54 cm boyutunda çevre dostu kalın polyster plastikten imal edilmiş bahçe, süs havuzu ve gölet kenarı dekorasyon figürü. Suda batmaz. Su içinde kullanıldığında materyalin boyası suya dayanıklıdır ve suya dayanıklıdır ve suya zararlı kimyasal salmaz. Alerjen değildir. Gerçekçi görüntü kazandırlmış dekoratif bahçe, süs havuzu ve gölet içi ve kenarı süsüdür.

Özellikler:

· Boyut: 54 cm

· Suda batmaz

 

 

Poolline Lotus Yüzer Tip Beyaz Su Nilüfer Seti

Bahçe süs havuzlarınız, doğal havuzlarınız ve göletleriniz için güneşte solmaya dayanıklı, balık ve diğer canlılara zararsız su dekor ürünüdür. Havuz kimyasallarına dayanıklıdır. Ph düşürücü ve yükselticilerin etkilerinden etkilenmez. Poolline Lotus yüzer tip beyaz su nilüfer seti polyester plastik malzeme kullanılarak üretilmiştir. Suda batmayan ve suya dayanıklı boyalara sahip olarak tasarlanan Poolline Lotus yüzer tip beyaz su nilüfer seti gerçek bir nilüfer görüntüsüne sahip olacak şekilde tasarlanmıştır. 3 farklı boya sahip olan Poolline nilüfer seti beyaz renklidir. Ayrıca çevre dostu olan bu dekoratif figürler zararlı kimyasalları suya salmaz.

Poolline Lotus Yüzer Tip Kırmızı Su Nilüfer Seti


Bahçe ve süs havuzlarında görsel açıdan hoş bir etki yaratabilmek için tasarlanmış olan süs havuzu dekoratif figürleri, kamuya açık parkların havuzlarında, göletlerde ve konut bahçelerindeki süs havuzlarında sıklıkla kullanılmaktadır. Havuz kimyasallarından etkilenmez. Güneş altında boyası solmaya dayanıklıdır. 3 farklı boydaki kırmızı renkli Poolline lotus yüzer tip su nilüfer seti çevre dostu malzeme kullanılarak üretilmiştir. Gerçek bir nilüfer görünümüne sahip olan Poolline lotus nilüfer seti suda batmaz ve dış boyası suya karşı dayanıklı olarak tasarlanmıştır.


 

 

Ürün Etiketleri

dekoratif figürler

süs havuzları

Ürün Fiyatı: Belirtilmedi

Ürün Kodu: 1305

Ürün Tarihi: 2021-06-29
/
Alışveriş İpuçları

İlgilendiğiniz ürün ve fiyatı hakkında kesin bilgi için firma ile irtibata geçiniz.

Firma Mağazası
Seo-Banner