Dekoratif Fıskiyeler

Ürün Açıklama

Süs Havuzu Fıskiyesi Dekor Fıskiye Kaplumbağa Küçük

Bahçeli bir eve sahipseniz ve bahçenizde etkileyici bir ortama sahip olmak istiyorsanız yapmanız gereken şeylerden biri, bahçenizde yaratmak istediğiniz tasarıma uygun olacak şekilde aksesuarlar seçmektir. Bahçe dekorasynunda hangi tarzı belirlemişseniz o tarza uygun olacak aksesuar seçimi yapılmalıdır. Bazı dekoratif aksesuarlar, her tarza uygun olacak şekilde tasarlanır. Küçük kaplumbağa dekoratif figürü her bahçe tasarımına uyum sağlayabilecek bir modeldir.

Süs Havuzu Fıskiyesi Dekor Fıskiye Virjinya

Bahçe ve süs havuzlarında, ayrıca göletlerde kullanabileceğiniz pek çok dekoratif üründen, sizlerde süs havuzunuza en uygun  estetik görüntüyü sağlayacak bir fıskiyeye sahip olabilirsiniz. Dekor fıskiye virjinya modeli adeta bir tabloyu andıran görünümü sayesinde bahçelerde sanatsal bir ortam yaratacaktır. Sıradan bir bahçe yerine farklı tasarımlara sahip olan dekoratif fıskiyelerle bahçeler çok daha canlı ve sanatsal bir ortama kavuşacaktır.

Süs Havuzu Fıskiyesi Dekor Fıskiye Yunuslar

Yunuslar tartışmasız bir şekilde hayvan dünyasının en sevimli ve en çok sevilen hayvanlarından biridir. Bu sevimli hayvanın dekoratif ürünlerin bir parçası olması elbette ki kaçınılmazdır. Dekor fıskiye yunuslar, bahçesinde süs havuzu olanlar için mükemmel bir seçim olacaktır. Gerçek bir yunus gibi tasarlanmış olan bu dekoratif figür, süs havuzlarında vazgeçilmez bir işlevselliğe sahip olarak fıskiye şeklinde kullanılmaktadır.

Süs Havuzu Fıskiyesi Dekor Fıskiye Milo


Bahçelerde ve peyzaj alanlarında dekorasyon oldukça önemli bir konudur. Fıskiyeler tartışmasız bir şekilde en çok beğenilen dekoratif ürünlerden biridir. Dekoratif fıskiyeler çok çeşitli tasarımlara sahip olarak üretilmektedir. Her zevke uygun bir modelin bulunduğu bu ürünler arasından bahçeniz için en uygun olan tasarıma sahip fıskiyeyi tercih edebilirsiniz. Dekor fıskiyeler masal kahramanlarından, hayvanlara ve insan figürlerine kadar çok geniş bir yelpazeye sahip olacak şekilde dizayn edilir.


Poolline Sweety Boy Dekoratif Figürlü Süs Havuzu Seti

Poolline Sweety Boy Dekoratif Figürlü Süs Havuzu Seti

Büyük konut bahçelerinde ya da kamuya açık park ve bahçelerde sıklıkla kullanılan dekoratif figürlü süs havuzları bulunduğu ortama estetik bir görünüm kazandırır. Görsel açıdan hoş bir atmosfer yaratan süs havuzları birbirinden farklı tasarımlara sahip olarak üretilirler. Poolline sweety boy dekoratif figürlü süs havuzu seti farklı olan tasarımlardan biridir. Bronz görünümlü set polireçine malzeme kullanılarak imal edilmiştir. Havuz kenarlarına yerleştirilebilecek bir set olan sweety boy dekoratif çocuk görseliyle bahçelerde sevimli bir manzara yaratabilirsiniz.

Polireçine malzemeden mamul bronz görünümlü.
Havuz kenarına konulabilecek dekoratif çocuk görseli.
H = 48 cm

Not: Pompa ve bağlantı parçaları fiyata dahil değildir.

Poolline Dolphin Dekoratif Figürlü Süs Havuzu Fıskiyesi


Süs Havuzu, gölet ve bahçe havuzunuz için fıskiye arıyorsanız, Poolline Dolphin Fıskiye mükemmel bir seçimdir. Sadece görüntüsüyle değill, aynı zamanda akan suyun rahatlatıcı sesleri sayesinde huzurlu bir atmosfer yaratacaktır. Hortum bağlantısı 9 - 13 mm çapında hortumlar için uygundur ve saatte 600 - 1600 Litre kapasiteli Poolline Powerfull pompalar ile kullanılmasını öneriyoruz. 

Polireçine malzemeden mamul bronz görünümlü.

Havuz kenarına konulabilecek dekoratif kurbağa görseli

Boyut: 16*10*18 cm

Bağlantı: 9-13mm

Not: Pompa ve bağlantı parçaları fiyata dahil değildir.


Poolline Happy Frog Dekoratif Figürlü Süs Havuzu Fıskiyesi

Süs Havuzu, gölet ve bahçe havuzunuz için fıskiye arıyorsanız, Poolline Happy Frog mükemmel bir seçimdir. Sadece görüntüsüyle değill, aynı zamanda akan suyun rahatlatıcı sesleri sayesinde huzurlu bir atmosfer yaratacaktır. Hortum bağlantısı 9 - 13 mm çapında hortumlar için uygundur ve saatte 600 - 1600 Litre kapasiteli Poolline Powerfull pompalar ile kullanılmasını öneriyoruz.
 

Polireçine malzemeden mamul bronz görünümlü.

Havuz kenarına konulabilecek dekoratif kurbağa görseli

Boyut: 23*15*20 cm

Bağlantı: 9-13mm

Not: Pompa ve bağlantı parçaları fiyata dahil değildir.

Ürün Etiketleri

dekoratif fıskiyeler

fıskiye

Ürün Fiyatı: Belirtilmedi

Ürün Kodu: 1307

Ürün Tarihi: 2021-06-29
/
Alışveriş İpuçları

İlgilendiğiniz ürün ve fiyatı hakkında kesin bilgi için firma ile irtibata geçiniz.

Firma Mağazası
Seo-Banner