hareketli küpeşte

Ürün Açıklama

HAREKETLİ KÜPEŞTE

İsor yapı tarafından imal edilen giyotin cam sistemleri arasında yer alan hareketli küpeşte dikey olarak hareket ederek çalışan bir açılıp kapanma sistemine dayanarak çalışmaktadır. Tek cam veya ısıcam monte edilerek kullanıma sunulan hareketli küpeşte farklı üretim modellerine sahip olması nedeni ile de tercih edilmektedir. Bu modeller işletme veya yapılar için farklı kullanım özellikleri taşımakla birlikte özellikle iklimlendirme konusunda sağladığı avantajlar sayesinde yaygın olarak kullanılmaktadır. Hareketli küpeşte fiyatları kurumu yapılacak alanın ölçüsüne, veya diğer özelliklere değişse de sağladığı avantajlar göz önüne alındığında söz konusu fiyatların makul derecelerde olduğu görülecektir.

HAREKETLI KÜPEŞTE ÇEŞITLERI

Hareketli küpeşte yaygın olarak motorlu, kayışlı veya zincirli sistemler ile yaygın olarak tercih edilmektedir. Motorlu sistemde küpeştenin hareket etmesini sağlayan bir motor bulunmakta ve manuel ya da uzaktan kumandalı olarak çalıştırıldığı takdirde aşağıya ya da yukarıya hareket etmektedir. Kayışlı sistemle çalışan hareketli küpeşte sisteminde ise kayışların hareket etmesi sayesinde sistem hareket ederek kullanım özelliklerini yansıtmaya başlar. Kayışlı sistemle benzer özelliklere sahip zincirli sistemde de zincirin hareketi ile bağlantılı çalışan bir sistem söz konusudur. Hareketli küpeşte çeşitleri arasından tercih yapılırken sistemin kullanım alanı ve amacı iyi belirlenmeli ve İsor yapı yetkili firmaları tercih edilmelidir.

HAREKETLI KÜPEŞTE KULLANIM ALANLARI

Hareketli küpeşte kulanım amacına bağlı olarak farklı kullanım alanlarda tercih edilebilmektedir. Cafe ve restoranlar başta olmak pek çok işletmenin gözde unsuru arasında son yıllarda yerini almayı başaran hareketli küpeşte aynı zamanda yaz bahçesi, düğün salonu hatta stadyumlarda da kullanılmaya başlanmıştır. El ve parmak sıkışmalarını önlemek adına içerisinde emniyet sistemi arındıran hareketli küpeşte İsor yapı emniyet önlemleri alınarak üretilmekte ve montajı yapılmaktadır. Aynı zamanda son derece ekonomik bir yalıtım malzemesi olarak da değerlendirilen hareketli küpeşte kullanıldığı alana kattığı modern görünüm sayesinde mekanların havasını değiştirmektedir. Sosyal alanlarda kullanımı dünya genelinde yaygın olan hareketli küpeşte mimaride meydana gelen gelişmeler yanında teknolojiden de destek alınarak üretilmektedir. 

 

İletişim

CAM BALKON SİSTEMLERİ

 

İLETIŞIM BILGILERIMIZ

 

Serhat Mah. 2283. Cad. No:83 Yenimahalle/Ankara

0 312 321 01 04

info@isoryapi.com.tr

BIZI TAKIP EDIN.

 

  •  

  •  

Ürün Etiketleri

Ürün Fiyatı: Belirtilmedi

Ürün Kodu: 1310

Ürün Tarihi: 2021-06-29
/
Alışveriş İpuçları

İlgilendiğiniz ürün ve fiyatı hakkında kesin bilgi için firma ile irtibata geçiniz.

Firma Mağazası
Seo-Banner