Op. Dr. Nurettin Ersöz İnce, Labioplasti, İç Dudak Estetiği

Ürün Açıklama

Labioplasti kadınların cinsel organında, genital bölgelerinde "labium majör" ve "labium minör" olarak adlandırılan katlantılarında çoğunlukla doğumdan başlayan ve ergenlik ile beraber ilerleyen, genişleyen, uzayan, kararan, sarkan veya düzensizleşen iç dudak yapılarının cerrahi operasyonla küçültülmesi, estetik olarak düzeltilmesi işlemlerine verilen isimdir. Genital bölgedeki deformasyonlar tıbbi literatürde "labial hipertrofi" olarak adlandırılır. Bu deformasyonların düzeltme işlemleri için jinekologlar arasında İngilizce olarak da bazen “Labiaplasty”olarak kullanılan labioplasti terimi özetle “dudak estetiği" anlamını taşır. Bu işleme iç dudak estetiği adı da verilmektedir. Labioplasti 1983 yılından beri başvurulan bir yöntemdir.

Labioplasti Ameliyatı Sık Yapılan Bir Ameliyat mıdır?

Labioplasti dünyada yaygın kullanılan ülkemizde ise son yıllarda artarak uygulanan bir vajinal estetik operasyondur. Genellikle genetik olarak iç dudaklar geniş olmakta ve bu durum estetik kaygılara ve fonksiyonel sorunlara neden olmaktadır. Zamanla kişi de bir öz güven problemi oluşmakta ve bireyin yaşamı olumsuz etkilemektedir. Bu sebeplerden dolayı kliniğimize toplumun her kesiminden, her yaş grubundan bu durumun düzeltilmesi için hastalar başvurmaktadır.
 

Labioplasti Ameliyat Kızlık Zarını Bozar mı?

Bir diğer çok merak edilen konuda bu labioplasti ameliyat kızlık zarını bozar mı şeklindedir. Bu ameliyatlar genellikle cinsel ilişki yaşamış bireyler için yapılsa da cinsel ilişki yaşamamış bakire bireyler içinde iç dudak estetiği gerekebilmektedir. İç dudaklar ile kızlık zarı arasındaki mesafe oldukça fazla olduğundan bu ameliyat kızlık zarını kesinlikle etkilemez. Hatta müdahale sonrası cinsel haz olumlu yönde de artar.

Labioplasti Ameliyat Nasıl Yapılır?

Labium büyümesi tanısı klinik olarak konulur; yani herhangi bir tahlile gerek yoktur. 
Labiopasti ameliyatı sırasında lokal anestezi, genel anestezi veya spinal anestezi uygulanır. Ameliyatta estetik dikişler kullanılır, dikişler kendiliğinden eridiğinden yeniden başka dikiş alma operasyonu yapılmasına gerek yoktur.  Ameliyat sonrasında dışarıdan hiç bir iz görünmez. Ameliyat sonrasında cinsel ilişkiye girmek için elli gün kadar beklemek gerekir.  Ameliyat sonrasında antibiyotik ve ağrı kesici kullanmak gerekebilir. Ameliyat sonrasında ise genital bölgenin temizliği ve hijyeni sağlıklı bir sonuç için çok önemlidir.

Kliniğimiz labioplasti ameliyatlarında sağladığı kusursuz başarı oranı ve yüksek memnuniyet oranı ile uzun yıllardır hizmet vermektedir. 

Ürün Etiketleri

genital estetik

iç dudak estetiği

Ürün Fiyatı: Belirtilmedi

Ürün Kodu: 1388

Ürün Tarihi: 2021-11-27
/
Alışveriş İpuçları

İlgilendiğiniz ürün ve fiyatı hakkında kesin bilgi için firma ile irtibata geçiniz.

Firma Mağazası
Seo-Banner