Romanya Taşımacılığında Saygınlar Nakliyat

Ürün Açıklama

Romanya Nakliyat

Türkiye ile Avrupa ülkeleri arasındaki ihracat ve ithalat gün geçtikçe artış gösterdiği için firmamız Saygınlar Nakliyat tarafından Romanya nakliye işlemleri de hız kazanmıştır. Gerek havayolu, gerek karayolu ve denizyolu yöntemlerimiz ile hızlı bir şekilde ürünlerinizi Romanya’ya teslim ettiğimiz gibi, Romanya’dan da ülkemize taşımacılık yapmaktayız. Bu alanda son derece deneyimli kadromuz ve yılların verdiği tecrübemizi ön plana çıkarmaktayız. 

Sizlere sunduğumuz tüm taşımacılık hizmetlerini CMR sigortası kapsamında gerçekleştirmekteyiz. C2 yetki belgelerimiz sayesinde de ülkeler arası taşımacılık yaparken hiçbir problem taşımamakta ve güvenilir yollardan ürünlerinizi adrese teslim etmekteyiz. Romanya nakliye hizmetlerini %100 kalite ile karşılamak istiyorsanız firmamız ile iletişime geçebilirsiniz. 

Romanya Frigo Nakliye Hizmeti

Frigo, soğuk eşya taşımacılığı anlamına gelmektedir. Bizler de Saygınlar Nakliye olarak en iyi şekilde frigo taşımacılık hizmetlerini soğutuculu dorselerimiz aracılığı ile sunmaktayız. Et, süt, dondurulmuş gıdalar, tıbbi ilaç, kimyasal ürün ve hammadde taşımacılığı frigo kasalar sayesinde gerçekleşmektedir. Romanya frigo nakliye kapsamında müşterilerimize 7/24 kesintisiz hizmet sunmakta ve ürünleri ilk günkü tazeliğini koruyacak şekilde adrese teslim etmekteyiz. 

Frigo taşımacılık sayesinde pek çok gıda ve tıbbi malzeme bozulmadan ülkeler arası gönderim yapılabilmekte olup, Saygınlar Nakliye şirketimiz tarafınca bu hizmet alanında profesyonel kadrolar tarafından verilmektedir. 

Romanya Parsiyel Nakliye Hizmeti

Romanya parsiyel nakliye hizmeti kapsamında tüm parça eşyalarınızın taşımacılığını yapmaktayız. Mobilya, beyaz eşya, evrak ve diğer parça eşyalarınızı firmamız tarafından güvenle gönderebilirsiniz. Parsiyel eşya taşımacılığın en büyük avantajı müşterilerimiz beklememekte ve en kısa sürede gönderiler adrese teslim edilmektedir. 

Saygınlar Nakliye olarak 20 yılı aşkın bir süredir bu alanda hizmet sunduğumuzdan, eşyalarınızı tek bir hasar almadan ülkeler arası taşıyabilmekteyiz. Siz de detaylı bilgi almak için firmamıza mail adresi yoluyla ulaşabilirsiniz. 

Romanya Nakliye Fiyatları 

Romanya nakliye fiyatları gönderim sağlayacağınız ürün niteliklerine, ağırlığına, taşıma yöntemine ve teslimat bölgelerinin mesafesine bağlı olarak farklılık göstermektedir. Fiyatlarımız ve hizmetlerimiz hakkında kapsamlı bilgi almak için firmamız ile iletişim kurabilirsiniz. Mail yoluyla gereken bilgileri tarafımıza iletmeniz doğrultusunda sizlere en kısa sürede dönüş yapılacak ve gönderim için gün belirlenecektir. 

Romanya Nakliye Hizmetlerimize linki tıklayarak ulaşabilirsiniz:

https://www.sayginlarnakliyat.com/romanya-nakliye

 

Ürün Etiketleri

Ürün Fiyatı: Belirtilmedi

Ürün Kodu: 1390

Ürün Tarihi: 2021-12-07
/
Alışveriş İpuçları

İlgilendiğiniz ürün ve fiyatı hakkında kesin bilgi için firma ile irtibata geçiniz.

Firma Mağazası
Seo-Banner