BELARUS Nakliye Hizmetleri

Ürün Açıklama

Belarus Nakliye Hizmetleri & Saygınlar Nakliyat

Belarus Beyaz Rusya ismi ile bilinen bir ülke olmakla beraber, Türkiye ile sıkı ticaret bağı bulunmaktadır. Türkiye ile Belarus arasında yer alan ticari ilişkilere çok ciddi katkıları bulunan Saygınlar Nakliyat firmamız, ağır nakliye ve parça eşya taşımacılığı gibi farklı alternatifleri müşterilerine sunmaktadır. Haftalık düzenli sefer çıkışlarımız ile karayolu taşımacılığını sıklıkla kullanmakta olan firmamız, denizyolu ve havayolu gibi farklı ulaştırma tekniklerini de sunmaktadır. 

Saygınlar Lojistik firması olarak Belarus nakliye hizmetinde talep edilen her ağırlıktaki eşyayı, CMR sigortası kapsamında en kısa süre içerisinde göndermekteyiz. Uygun fiyat standartlarında taşımacılık sunan firmamız uzman ekibi ile birlikte sizlere gereken hizmeti vermekte ve ürünlerinizi belirtilen tarih aralığında adrese ulaştırmaktadır. 

Belarus Frigo Nakliye 

Belarus frigo nakliye hizmetlerimiz kapsamında yaş meyve-sebze, dondurulmuş gıda ürünleri, çikolata, meşrubat, kimyasal ilaç, tıbbi ürün ve soğuk ortamda muhafaza edilmesi gereken farklı ürünlerin taşımacılığını gerçekleştirmekteyiz. Frigo soğutuculu kasalarımız sayesinde ürünlerinizi bozulmadan ilk günkü tazeliğini koruyarak adrese teslim etmekteyiz. 

Isı sensörlü dorselerimiz eşliğinde ürünün muhafaza edilmesi gereken sıcaklık derecesini ayarlayarak uygun sıcaklık ortamında korunmasını sağlamaktayız. Sizler de Belarus  frigo nakliye hizmetleri için firmamız ile irtibat kurabilirsiniz. 

Frigo taşımacılık yıllardır çok büyük bir öneme sahip olmuş ve hızlılık bakımından genel olarak karayolu nakliye tercih edilmiştir. Son model, her daim bakımlı frigo tırlarımız ile frigo ürünlerinizi belirttiğiniz adrese ulaştırmaktayız. 

Belarus Parsiyel Nakliye

Belarus parsiyel nakliye kapsamında parça eşya taşımacılığı yapmaktayız. Mobilya, beyaz eşya, elektronik eşya, tekstil ürünleri gibi herhangi bir eşyanın taşımacılığını vakit kaybetmemek adına parsiyel nakliyat kapsamında gerçekleştirmekteyiz. Böylece farklı müşterilerimizin, farklı adetlerdeki yüklerini aynı gün ülkeye göndererek teslimatını yapmaktayız. Bu da sizlere zamandan tasarruf ettirmektedir. Ücretlerimiz de parsiyel taşımacılık işlemlerinde daha uygun seviyelerdedir. Saygınlar Nakliyat firması olarak sizlere daima kaliteli hizmetler vermekteyiz. 

Belarus Nakliye Fiyatları 

Belarus nakliye fiyatları, firmamızdan alacağınız hizmet içeriğine göre farklılık göstermektedir. Siz de yük miktarı, adres bilgileri ve diğer bilgileri mail adresimizden belirterek fiyat bilgisi alabilirsiniz. 

 

https://www.karayolunakliyat.com/belarus-nakliye Belarus nakliye hizmetlerine linkten ulaşınız 

Ürün Etiketleri

Ürün Fiyatı: Belirtilmedi

Ürün Kodu: 1424

Ürün Tarihi: 2022-01-13
/
Alışveriş İpuçları

İlgilendiğiniz ürün ve fiyatı hakkında kesin bilgi için firma ile irtibata geçiniz.

Firma Mağazası
Seo-Banner