YİĞİT MÜHENDİSLİK DOĞALGAZ

  • Ordu / Ünye
  • 4 Nisan 2020
  • 1213
0
0
İşletme ID:110166

YİĞİT MÜHENDİSLİK DOĞALGAZ

Firma Hakkında

YİĞİT MÜHENDİSLİK DOĞALGAZ Firmamız Ordu şehrinde Ünye ilçesinde Kaledere, Çınarlık Cd., 52300 Ünye/Ordu adresinde bulunmaktadır.

YİĞİT MÜHENDİSLİK DOĞALGAZ Sektör_Adi sektöründe hizmet vermektedir.

YİĞİT MÜHENDİSLİK DOĞALGAZ Firmamıza sayfa üzerinden mesaj gönderebilir, yorumlarınızı bu sayfa aracılığı ile iletebilir ve firmamız hakkındaki şikayetlerinizi yazabilirsiniz. Sms ile firmamızı istediğiniz kişiye göndererek YİĞİT MÜHENDİSLİK DOĞALGAZ firmamızı beğenebilir ve firmamız hakkında gelişmeleri takip edebilirsiniz.

YİĞİT MÜHENDİSLİK DOĞALGAZ firmamıza sayfamızda yer alan iletişim bilgileri aracılığıyla telefon ile ulaşabilir aşağıda yer alan Yol tarifi aracılığı ile konumumuza erişebilirsiniz.

Firmamız bu sayfaya 4 Nisan 2020 itibariyle eklenerek internetten bulunmasını kolaylaştırılarak 1213 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.

Firmamızı aradığınızda bu sayfadan ulaştığınızı belirterek bu sayfa ile daha fazla ilgilenmemizi tavsiye edebilirsiniz.

Firma Yorumları

64x64
Mecit Türkmen
23 Mart 2021 09:03:54

Yaptıkları işin arkasında durmayan işçilikleri de kötü olan bir firma sakın bu firmaya iş verip kendinizi yormayın molozlar kaç hafta geçmesine rağmen alınmadı ücreti ödenmesine rağmen petek temizliği yapılmadı ve petek vanaları değiştirilmedi paranızı sokağa atmayın


64x64
Özkan KAYAALP
20 Mart 2021 14:03:13

İlgili firmaya doğalgaz tesisatımızı yaptıralı tam 2 sene oldu. Tesisat ve çalışma konusunda herhangi bir sıkıntı yaşamadık. Ancak doğalgazın açılması için camlarda havalandırma açılması gerekiyordu. Havalandırmaları açarken camları hep kırdılar. Doğalgaz açılsın camın yenisini taktıracağız dediler. Tam 2 sene oldu hala taktıracaklar. Kesinlikle yaptıkları işin arkasında durmuyorlar. Kaç kere gittik yanlarına biz gitmekten bıktık. Yüzümüz kızarır oldu her defasında bugün yarın diyerek bizi gönderdiler. Siz siz olun işin tamamını bitirmeden sakın parayı vermeyin. Parayı aldılar daha işin arkasında duran yok. Çok pişmanım bu firmaya yaptırdığıma sakın yaptırmayın.


Harita Konumu ve Yol Tarifi

Kaledere, Çınarlık Cd., 52300 Ünye/OrduOrdu / Ünye

Seo-Banner