Kale Isı Mühendislik

0
0
İşletme ID:114701

Kale Isı Mühendislik

Firma Hakkında

Kale Isı Mühendislik Firmamız Kırklareli şehrinde Lüleburgaz ilçesinde Kocasinan, Orkide 1. Sk. No:2, 39750 Lüleburgaz/Kırklareli adresinde bulunmaktadır.

Kale Isı Mühendislik Sektör_Adi sektöründe hizmet vermektedir.

Kale Isı Mühendislik Firmamıza sayfa üzerinden mesaj gönderebilir, yorumlarınızı bu sayfa aracılığı ile iletebilir ve firmamız hakkındaki şikayetlerinizi yazabilirsiniz. Sms ile firmamızı istediğiniz kişiye göndererek Kale Isı Mühendislik firmamızı beğenebilir ve firmamız hakkında gelişmeleri takip edebilirsiniz.

Kale Isı Mühendislik firmamıza sayfamızda yer alan iletişim bilgileri aracılığıyla telefon ile ulaşabilir aşağıda yer alan Yol tarifi aracılığı ile konumumuza erişebilirsiniz.

Firmamız bu sayfaya 4 Nisan 2020 itibariyle eklenerek internetten bulunmasını kolaylaştırılarak 466 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.

Firmamızı aradığınızda bu sayfadan ulaştığınızı belirterek bu sayfa ile daha fazla ilgilenmemizi tavsiye edebilirsiniz.

Firma Yorumları

64x64
Aşkın özturgut
13 Aralık 2020 21:12:07

Arkadaşlar Sözü fazla uzatmayacağım 01.12,2020 tarihinde kombi bacası probleminden dolayı kale ısıya başvurdum bir gün sonra usta geldi. 2 akşam uğraştı yapamadı. Tabii iş bedelini aldı. ve bir daha da gelmedi bir hafta sonra tekrar 08.12.2020 tarihinde firmaya gittim. Benim telefon numaramı alıp biz size dönücez dediler ve dönüş yapmadılar. Ve bugün ayın 13'ü onüç gündür benim problemimi halletmediler .Böyle iş ahlakı,böyle ciddiyetsizlik olmaz. Madem yapmıyacaksanız baştan biz böyle ufak işlere bakmıyoruz desinler. Ben bu mahduriyetimi yeri geldikçe bütün eşime dostuma anlatıcam.Kesinlikle Kale ısıyı kimseye tavsiye etmiyorum.


Harita Konumu ve Yol Tarifi

Kocasinan, Orkide 1. Sk. No:2, 39750 Lüleburgaz/KırklareliKırklareli / Lüleburgaz

Seo-Banner