Hepsiprojeksiyon.com

0
0
İşletme ID:146758

Hepsiprojeksiyon.com

Firma Hakkında

Progras Bilişim Teknolojileri  Görüntü Ses ve Yazılım Teknolojileri

Sektörün ihtiyaçlarını analiz eden ve müşterilerine profesyonel hizmeti görev edinmiş Progras Arge Görüntü Ses ve Yazılım Teknolojileri yakından tanımaya ne dersiniz?

İnternet dünyası pek çok bilinmeyeni beraberinde getirirken, bu dünyada kazananlardan olmak için doğru adımları atmak ve profesyonel hizmet almak isteyen kullanıcıların öncelikli tercihi olan Progras Arge 2019 Ocak ayında, Ankara’da faaliyete geçti.

En karmaşık çalışmaları en pratik çözümlerle başarıya ulaştırmak misyonu ile kurulmuş olan şirketimiz, faaliyetlerine öncelikle Web projeleri, Yazılım ve Proje danışmanlığı yaparak başladı. Her geçen gün müşteri portföyünü arttıran şirketimiz, devam eden zamanlarda yeni atılımlar yaparak birden fazla internet projesini tek bir isim altında birleştirerek sektörde yerini aldı.

 

Daima gelişip, ihtiyaçlarına en doğru cevabı vermeyi vizyon edinmiştir Progras Arge olarak, gelişime odaklanmış ve daima günün ilerisinde olma prensibiyle, müşterilerine prestijli ve kaliteli bir hizmet sunmaya  devam etmekteyiz.

Saygılarımızla.

Firma Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan olmak için yorum yap.

Harita Konumu ve Yol Tarifi

Cevizlidere Mahallesi. Ceyhun Atıf Kansu Caddesi No:152/10 AnkaraAntalya /

Mesaj Formu

Seo-Banner