oguzhanocal.com Danışmanlık Hizmetleri

  • Ankara / Altındağ
  • 7 Mart 2022
  • 418
0
0
İşletme ID:750665

oguzhanocal.com Danışmanlık Hizmetleri

Firma Hakkında

Bilgi İşlem Desteği

Bilgi işlem, bir kurum veya firmanın bilgilerini ve verilerini saklayan, işleyen, paylaşan, ayrıştıran, gruplayan bölümün ismidir. Bilgi İşlem Desteği ise tüm bilgisayar bakım, onarım, tamir kısaca tüm bilgisayar donanımına hâkim, temel ağ, sunucu sistemleri, ofis yazılımları, bilgisayar güvenlik ve koruma yazılımlarına hâkim olan ve bu bilgilerin tümünü hizmet olarak verebilen destek birimidir. Bazı firmaların kendine özel yazılım ve programları vardır ve bilgi işlem çalışanları bunlara da hâkim olmak zorundadır.

Periyodik Bakım Servisi

Periyodik Bakım Servisi, işletmelerin bilgisayar ya da bilgisayar temelli diğer elektronik cihazlarının yaratacağı problemlerin en aza indirgenmesi için yapılan bakım hizmetidir. Periyodik bakım yapacak olan firmaların, cihazın hassasiyetine, ihtiyaçlarına, materyallerine göre belirledikleri düzenli tarihlerde bakım yapılmaktadır. Periyodik bakım, bakımı yapılan ürünün her zaman çalışır durumda olmasını yani iş kaybının önlenmesini sağlar.

Network Kurulumu

Network bilgisayarların birbirleriyle iletişim halinde olması durumudur. İşletmeler, bu iletişimi internet üzerinden isterlerse dünyanın başka bir ucundaki bilgisayarla yapabilirler. Ya da aynı ofis içerisindeki iki bilgisayarla da sağlayabilirler. Network (ağ) sistemlerinin hızlı ve sorunsuz çalışması için kablolama alt yapısının çok düzenli yapılmış olması gerekmektedir. Bu sebeple doğru bir tasarım ve projelendirme yapılması gerekmektedir. Network Kurulumu, büyüyen işletmeler ve kurumlar için iletişimin tek bir ağ üzerinden yapılabilir olması maliyetleri düşürür, karmaşık yapılardan kurtarır, üretkenlik ve verimliliği arttırır.

 

Kabinet Kurulumu

Ev ya da iş yerlerinde kurulu bilgisayar sistemlerinin özellikle kablolarının düzen ve güvenini sağlayan kabinetler, özellikle bilgi işlem merkezleri, veri depolama ya da iletişim sağlama gibi donanımların, organize şekilde yerleştirilmesinde ve korunmasında görev almaktadır. Kabinet kurulumunun işletmelere olan faydası sistemin düzen sayesinde daha kolay yönetilebilir olmasıdır. Kabinet kurulumu sırasında dikkat edilmesi gereken, ilk kurulum aşamasındaki yapılacak yanlışların daha sonra önüne geçilemeyecek kadar büyük sorunlara yol açmaması için sistemli ve düzenli bir çalışma yapılması gerekmektedir. Bu düzen zaman tasarrufunu da ardından getirecektir.

 

Yapısal Kablolama

Yapısal Kablolama sisteminin kurulmasının ana sebebi, ağ sistemlerinin sorunsuz olarak büyümesini gerçekleştirmektir. Bu sebeple kablolama alt yapısının tasarım ve projelendirme aşamalarının doğru yapılması, kullanılan malzemenin ve işçiliğin kusursuz olması gerekmektedir. Kablolama başlangıcından itibaren belirli periyodlarda her aşamada teste tabi tutulması zaman kaybı açısından önemlidir. Doğru etiketleme ve düzgün oluşturulmuş bir dokümantasyon yıllarca yapısal kablolama sisteminin kullanılmasını sağlayacaktır.

E-Ticaret

Son teknoloji ile birlikte yoğun bir internet kullanımı sahip olduğumuz günümüzde interneti kullanarak para kazanmanın en ideal yollarından biri olan E-Ticaret ihtiyaçlarınız doğrultusunda herhangi bir ürün ya da hizmeti istediğiniz internet sitesi üzerinden birçok farklı ödeme şeklini kullanarak almanıza olanak sağlayan platformdur. Dünya üzerinden bu yönden birçok ürün ve hizmet sunan pazarlama sektörünün yaygın olarak kullanmış olduğu bu yöntem Türkiye’nin hatta Dünya’nın her tarafından alışveriş veya satış yapabilmenize olanak sağlamaktadır. Büyük, orta ve küçük işletmelerin en çok kullanmış oldukları bu satış yönetimi ile her bütçenin alışveriş yapmasına olanak sağladığı gibi işletmelerin kolay ödeme seçenekleri sunması ile satışlarını arttıran en önemli yöntemler arasında yer almaktadır.

 

Online Ürün Satışı

Günümüzün çoğu kısmını her geçen gün gelişmekte olan internet üzerinde geçirmekteyiz. Bu durumdan dolayı kullanıcıların istek ve ihtiyaçlarından dolayı birçok farklı alışveriş sitesi bulunmaktadır. Böylece alışveriş için ekstra zaman kaybetmeden dilediğimiz ürünü ilgili web sayfası üzerinden Türkiye’nin hangi noktasında olursak olalım elimize kadar gelmesini sağlarız. Kolay ödeme seçenekleri dışında kolay iade ile birlikte para iadesi avantajı da bulunan Online Ürün Satışı Dünya genelinde yaygın olarak kullanılmaktadır.

Proje Danışmanlığı

Belirli bir finansman destek gereken ve sadece kurumu değil aynı zamanda toplumsal boyutta bir fayda sağlaması beklenen birçok dernek veya firma tarafından geliştirilen projeler için kaynakların en etkin ve doğru şekilde kullanılması amacıyla Proje Danışmanlığı hizmeti verilmektedir. Geliştirilen proje alanında bilgili ve etkin olarak kişiler tarafından verilmekte olan danışmanlık hizmeti, projenin verimliliğini arttırırken maliyetleri en alt seviyede tutmaktadır.

 

Ağ Topolojisi

Ağ Topolojisi aynı ağ ortamı içinde bulunmakta olan bilgisayarların ve kabloların fiziksel olarak görünüşünü ifade etmektedir. Ağ mühendisleri tarafından ağlar tasarlanırken fiziksel yapısı da düşünülmektedir. Bunun yanında sadece kullanılan kabloların tipleri değil nereden ve nasıl geçeceği de tasarlanarak farklı topolojiler yüzünden haberleşme ağında oluşabilecek kopukluklarda giderilmektedir.

Firma Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan olmak için yorum yap.

Harita Konumu ve Yol Tarifi

KarapürçekAnkara / Altındağ

Mesaj Formu

Seo-Banner