Ceylan Züccaciye

0
0
İşletme ID:146973

Ceylan Züccaciye

Firma Hakkında

Ceylan Züccaciye Firmamız Afyonkarahisar şehrinde Emirdağ ilçesinde İncili, Uzun Çarşı No:66, 03600 Emirdağ/Afyonkarahisar adresinde bulunmaktadır.

Ceylan Züccaciye Sektör_Adi sektöründe hizmet vermektedir.

Ceylan Züccaciye Firmamıza sayfa üzerinden mesaj gönderebilir, yorumlarınızı bu sayfa aracılığı ile iletebilir ve firmamız hakkındaki şikayetlerinizi yazabilirsiniz. Sms ile firmamızı istediğiniz kişiye göndererek Ceylan Züccaciye firmamızı beğenebilir ve firmamız hakkında gelişmeleri takip edebilirsiniz.

Ceylan Züccaciye firmamıza sayfamızda yer alan iletişim bilgileri aracılığıyla telefon ile ulaşabilir aşağıda yer alan Yol tarifi aracılığı ile konumumuza erişebilirsiniz.

Firmamız bu sayfaya 4 Nisan 2020 itibariyle eklenerek internetten bulunmasını kolaylaştırılarak 278 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.

Firmamızı aradığınızda bu sayfadan ulaştığınızı belirterek bu sayfa ile daha fazla ilgilenmemizi tavsiye edebilirsiniz.

Firma Yorumları

64x64
Asiye Tekiner
5 Aralık 2020 13:12:44

Firmadan almış olduğum Antara 15 parça çeyiz seti nin ilk siparinde gelen en küçük boy tencere defolu geldi. Ağız kısmı kesik olarak geldi. İptal ettirmediler. Değişime gönderdim 2. kez gelen ürün ise bu defa ezk olarak geldi. Uğraşıp durdum.


Harita Konumu ve Yol Tarifi

İncili, Uzun Çarşı No:66, 03600 Emirdağ/AfyonkarahisarAfyonkarahisar / Emirdağ

Seo-Banner