2020 Okuklu kutu sanayi Ltd Şti

0
0
İşletme ID:149808

2020 Okuklu kutu sanayi Ltd Şti

Firma Hakkında


Şirketimizde üretiklerimiz ve hizmetlerimiz.

İhtiyacınız olan ofset baskılı karton veya mikro sıvamalı oluklu kutu, istenilen ebat ve boyutta, şirketinize özel tasarlanmış ürünlerinize göre kutular yapıyoruz. Satışa sunacağınız ürünlerinizin daha güzel görünmesini sağlıyoruz. tüm kutu üretim aşamaları şirketimiz bünyesinde yapılmaktadır. 

Ayrıca şirketimizde Her türlü Fason Baskı, Parlak/Mat Selefon Uygulaması, Sıcak Yaldız uygulaması, Pedal ve Bobst Kesim, Karton+Ondüla Sıvama,Asetat Pencere Yapıştırma ve Ondüla üretim satış hizmetleri yapılmaktadır. Bizimle irtibata geçin.

E Dalga Beyaz Saman ve Test Saman Üretimi yapıyoruz. Kullanım alanları, mikro kutu yapımında kullanılır. Kırılacak ürünlerin paketlemesinde kullanılır. Tekstil ürünlerinde ara karton olarak kullanılır. istenilen ebatta veya sonsuz sarma olarak üretilir. Hem şirketimiz üretiminde kullanıyoruz. Hemde diğer üretici firmalar için üretiyoruz. Geri dönüştürülebilir, çevreci ürünler üretiyoruz.

Ondüla Üretimi,
Siparişe Özel Ebat Ve Tasarım

 

Hayallerden renklere, Renklerden gerçege.

 

Kutu Üretimi

Aile Seti Kutuları, Hamam Seti Kutuları, Yarım Set Kutuları, Tekli Bornoz Kutuları, 2 li Havlu Kutuları, 3 lü Havlu Kutuları, 30*50 Havlu Kutuları, 50*90 Havlu Kutuları, Nevresim Takımı Kutuları, Yedek Parça Kutuları, Hediyelik Eşya Kutuları, Mermer Kutuları, Kablo Kutuları, İç ve Dış Giyim Kutuları, Mantar Kutuları, Bone Kutuları, Battaniye Kutuları, Nargile Kömürü Kutusu, Zımpara Kutusu, Çerez Kutuları gibi...

Firma Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan olmak için yorum yap.

Harita Konumu ve Yol Tarifi

Hacıeyüplü, 3093. Sk. NO:9, 20050 Merkezefendi/DenizliDenizli / Denizli

Seo-Banner