Balcı Bilişim Bilgisayar Sıfır ve İkinci El Satış ve Teknik Servisi - Türk Telekom İnternet ve Mobil Hat Başvuru Merkezi - Kurumsal ve E-Ticaret Web Sitesi Tasarım - Flap Muhasebe ve Restaurant Yazılımı

0
0
İşletme ID:155096

Balcı Bilişim Bilgisayar Sıfır ve İkinci El Satış ve Teknik

Firma Hakkında

Balcı Bilişim Bilgisayar Sıfır ve İkinci El Satış ve Teknik Servisi - Türk Telekom İnternet ve Mobil Hat Başvuru Merkezi - Kurumsal ve E-Ticaret Web Sitesi Tasarım - Flap Muhasebe ve Restaurant Yazılımı Firmamız İstanbul şehrinde Zeytinburnu ilçesinde Seyitnizam Mahallesi, Mevlana Cd. No:19/D, 34015 Zeytinburnu/İstanbul adresinde bulunmaktadır.

Balcı Bilişim Bilgisayar Sıfır ve İkinci El Satış ve Teknik Servisi - Türk Telekom İnternet ve Mobil Hat Başvuru Merkezi - Kurumsal ve E-Ticaret Web Sitesi Tasarım - Flap Muhasebe ve Restaurant Yazılımı Sektör_Adi sektöründe hizmet vermektedir.

Balcı Bilişim Bilgisayar Sıfır ve İkinci El Satış ve Teknik Servisi - Türk Telekom İnternet ve Mobil Hat Başvuru Merkezi - Kurumsal ve E-Ticaret Web Sitesi Tasarım - Flap Muhasebe ve Restaurant Yazılımı Firmamıza sayfa üzerinden mesaj gönderebilir, yorumlarınızı bu sayfa aracılığı ile iletebilir ve firmamız hakkındaki şikayetlerinizi yazabilirsiniz. Sms ile firmamızı istediğiniz kişiye göndererek Balcı Bilişim Bilgisayar Sıfır ve İkinci El Satış ve Teknik Servisi - Türk Telekom İnternet ve Mobil Hat Başvuru Merkezi - Kurumsal ve E-Ticaret Web Sitesi Tasarım - Flap Muhasebe ve Restaurant Yazılımı firmamızı beğenebilir ve firmamız hakkında gelişmeleri takip edebilirsiniz.

Balcı Bilişim Bilgisayar Sıfır ve İkinci El Satış ve Teknik Servisi - Türk Telekom İnternet ve Mobil Hat Başvuru Merkezi - Kurumsal ve E-Ticaret Web Sitesi Tasarım - Flap Muhasebe ve Restaurant Yazılımı firmamıza sayfamızda yer alan iletişim bilgileri aracılığıyla telefon ile ulaşabilir aşağıda yer alan Yol tarifi aracılığı ile konumumuza erişebilirsiniz.

Firmamız bu sayfaya 5 Nisan 2020 itibariyle eklenerek internetten bulunmasını kolaylaştırılarak 104 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.

Firmamızı aradığınızda bu sayfadan ulaştığınızı belirterek bu sayfa ile daha fazla ilgilenmemizi tavsiye edebilirsiniz.

Firma Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan olmak için yorum yap.

Harita Konumu ve Yol Tarifi

Seyitnizam Mahallesi, Mevlana Cd. No:19/D, 34015 Zeytinburnu/İstanbulİstanbul / Zeytinburnu

Seo-Banner