Olbanet Bilişim ve Teknoloji Hizmetleri

0
0
İşletme ID:155791

Firma Hakkında

L1 Pre-Test Servisi : L1 aşaması arızalı ürünün probleminin localize edilmesi ve problem tam olarak tespit edilmesi için çok çeşitli ölçüm aletlerine sahiptir. Gelişmiş L1 Pret-Test servisi olarak işlemleriniz hızlı ve titiz bir ortamda gerçekleştirilir.

L2 SMD Rework & Repairing : RMA (Returned Merchandiser Autorization) laboratuvarında her türlü anakart test edebilecek CPU Emulatörleri, adım adım ilerliyerek arızayı gösteren Post Card’lar, AGP, PCI ve CPU Tester (arıza bulucu kartlar) ve yüksek frekanslı digital Osiloskoplar ile arızanın doğru tespiti yapılabilmektedir. Bir çok kalemde yedek parçanın ESD Elektrostatik koruma ortamında stoğunu bulabilmektesinizdir. bu yüzden "parça bekliyoruz" lafını çok duymazsınız.. BGA (BalI Grid Array), CSP (Chip Scale Package), QFP (Quad Fiat Pack) gibi çok hassas pin yapısına sahip bir çok yüzey montajlı elektronik malzemeleri yerleştirme, lehimleme ve sökme işlemlerinde kullanılmak üzere tümleşik devre elemanlarını kusursuz monte eden ve söken cihazlara sahiptir.

BGA Soket ile BGA Chipset Testi : BGA chipleri, zamanla(ısıl nedenlerle) ve/veya üretim sırasında (dalga lehimleme hatasıyla) hasar görür veya soğuk lehim olur. Bu gibi durumlarda hızlı çözüm BGA chipin yenisiyle değiştirilmesidir. Ancak günümüz onarımlarında (Notebook GPU, VGA Gpu gibi)BGA chiplerin her zaman temini zor ve maliyetli olduğundan bu chiplerin geri dönüştürülmesi ve tekrar onarımda kullanılması ihtiyacı doğmaktadır. bu işlemlerinizi gerçekleştirecek alet - ekipmana sahipken en önemlisi bu işi yapacak bilgi ve beceriye de yeterince sahiptirler.

Tablet Laboratuvarı : Haftanın belli günlerinde tablet laboratuvarında da her türlü tablet tamiratları ve onarımları itina ile gerçekleştirilmektedir..

Firma Yorumları

64x64
Durdane kafalı
6 Eylül 2021 20:09:35

Eski bilgisayarımdan istediğim performansı alamıyordum.Çok yavaş çalışıyor ve çabuk ısınıyordu.Çok da ses çıkarıyordu.Sorunun bilgisayara format attırılarak çözüleceğini sandığım için daha önce başka bir bilgisayar şirketine vermiştim.Tabi hiç memnun kalmadım çünkü eskisinden bile kötü olmuştu.Bir arkadaşımın tavsiyesi ile bilgisayarımı Olbanet Bilgisayara götürdüm.Mustafa bey bana bilgisayarın sorunlarının nedenlerini ve ne yapılması gerektiğini güzel bir şekilde ifade etti.Herhangi bir sorun çıkarsa da tekrar iletişime geçebileceğimi belirtti.2-3 gün gibi kısa bir süre içerisinde işlemler bitmişti.Bilgisayarım yeni gibi oldu.Beklediğimden hızlı çalışıyor ve eskisi gibi de ses çıkarmıyordu.Bilgisayarla ilgilenen arkadaş da hangi parçaları değiştirdiğini sabırla anlattı.Fiyat konusunda da çok yardımcı oldular.Kaliteli hizmet,güleryüzlü personel.Her zaman güvenebilirsiniz çünkü bu iş konusunda gerçekten profesyoneller.Hepsine teşekkür ederim.Emeklerinize sağlık.


64x64
Bülent KARAKAYA
30 Haziran 2021 14:06:29

Bilgisayar tamir, onarım konusunda gözünüz kapalı güvenebilirsiniz.


Seo-Banner