MTL Bilişim Teknolojileri - Lcd Led Tv Tamiri, Notebook Bilgisayar, Uydu Montaj ve Teknik Servisi

  • İzmir / Bayraklı
  • 4 Nisan 2020
  • 2160
0
0
İşletme ID:152909

MTL Bilişim Teknolojileri - Lcd Led Tv Tamiri, Notebook Bilg

Firma Hakkında

MTL Bilişim Teknolojileri ® 2010'dan beri;

Kalitesiyle ve başarısıyla tüm ürünlerini tüketiciyle buluşturmaktadır. İlke ve Değerlerimiz, Her müşteri bizim için özeldir ve müşteri tatmini, her şeyden önceliklidir. Müşterilerimizin çözüm ortağı ve doğal danışmanı olarak, onları en yüksek düzeyde memnun etmek için, beklentilerini en ekonomik ve hızlı biçimde karşılayarak, mükemmel ürün ve hizmetler sunmak birincil görevimizdir. Kalite, kişisel ve kurumsal gelişimimiz için yaşamımızın vazgeçilmez bir unsuru ve şirket kültürümüzün en önemli değeridir. Kalitemiz hakkındaki ölçütü müşterilerimiz saptamaktadır.

Firmamız 2010 yılında kuruluşumuz itibari ile bir süre başarıyı ve kaliteyi esirgemeksizin faaliyet göstererek alternatif düşüncelerimiz ile 2012 yılında bir çok projeye imza atarak, kişi ve kurumlara yönelik özel elektronik Güvenlik Çözümleri, "Bilgisayar, Notebook Elektronik Çevre Donanım ve Yazılım Teknik Servisi, Lcd Led Plazma Televizyon Tv. Tamiri Teknik Servisi, Cctv ahd ip analog Güvenlik Kameraları ve Yangın Alarmı Sistemleri Teknik Servisi, HD Merkezi Uydu Sistemleri Teknik Servisi, Endüstriyel Elektronik Kart Tamiri, Görüntü ve Ses Sistemleri, Grafik Tasarım Web Sitesi Logo Çalışması, Barkod Yazılım Sistemleri" alanında Türkiye genelinde hizmet sunmaktadır.

Tüm faaliyetlerimizi sistematik ve düzenli bir şekilde değerlendirerek sürekli daha iyiye ve doğruya yönelmek ana felsefemiz olup, çalışmalarımız kapsamında kalite yönetim sistemine ve ilgili tüm yasal şartlara uymayı taahhüt ederiz.

İşlere farklılık getirmek yetenekli ve tutkulu kişilerin başarısıdır.

Firma Yorumları

64x64
Nuket KIRHAN
16 Mayıs 2020 02:42:48

Merhaba güvenlik sistemleri kurulumu yaptılar gayet memnun kaldım komşu dükkanlardan da Servisi beğenenler oldu onlarda çok memnun kaldılar gayet iyi çalışıyor lar çok ta uygun fiyatlı bir servis


Seo-Banner