Karçelik

  • İzmir / Karabağlar
  • 4 Nisan 2020
  • 228
0
0
İşletme ID:161474

Karçelik

Firma Hakkında

Karçelik Firmamız İzmir şehrinde Karabağlar ilçesinde Yunus Emre, 4022. Sk. No: 6/1, 35110 Karabağlar/İzmir adresinde bulunmaktadır.

Karçelik Sektör_Adi sektöründe hizmet vermektedir.

Karçelik Firmamıza sayfa üzerinden mesaj gönderebilir, yorumlarınızı bu sayfa aracılığı ile iletebilir ve firmamız hakkındaki şikayetlerinizi yazabilirsiniz. Sms ile firmamızı istediğiniz kişiye göndererek Karçelik firmamızı beğenebilir ve firmamız hakkında gelişmeleri takip edebilirsiniz.

Karçelik firmamıza sayfamızda yer alan iletişim bilgileri aracılığıyla telefon ile ulaşabilir aşağıda yer alan Yol tarifi aracılığı ile konumumuza erişebilirsiniz.

Firmamız bu sayfaya 4 Nisan 2020 itibariyle eklenerek internetten bulunmasını kolaylaştırılarak 228 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.

Firmamızı aradığınızda bu sayfadan ulaştığınızı belirterek bu sayfa ile daha fazla ilgilenmemizi tavsiye edebilirsiniz.

Firma Yorumları

64x64
Talha Göçmen
24 Eylül 2020 02:52:07

Bu yazıyı bizim canımız yandı başkalarının yanmasın diye yazıyorum. Karçelik firmasına yeni konteyner yaptırdık ama bin pişmanız önce güzel ve ilgili yaklaşıyorlar ne isterseniz yaparız diyorlar projeyi yapıyorlar ön ödemeyi aldıktan sonra hiçbirşey istediğiniz gibi olmuyor başta yaparız dediklerini sonradan yapamayız biz standart yapıyoruz ayrıntıya girmiyoruz diye yapmıyorlar pazarlık yaptığınız fiyattan da kuruş inmiyorlar projeye ve isteklerinize bakmadan kafalarına göre yapıyorlar herşeyi istediklerinizi ya yanlış yapıyorlar ya da eksik yapıyorlar tabi ön ödemeyi de iade etmedikleri için işinize gelirse isterseniz almayın diyorlar üretimden sorumlu nevzat güneri ilgilendi bizimle daha doğrusu ilgilenmedi telefonda bir küfür etmediği kaldı konuşurken bize asıl darbeyi de konteyner geldikten sonra yedik konteyner berbat durumdaydı geldiğinde indirmeden önce sizden paranın hepsini alıyorlar sonrası pişmanlık vinç bir kaldırdı konteynerı parçalanacak sandık yerine koyana kadar dökülüyor resmen tabandaki demirleri boyamamışlar küflü paslı duruyor altına ince betopan koymuşlar başımızdaki ustalar ne biçim yapmışlar bunu dediler 2 seneye çürür bu dediler yerine koydular şaseleri demirleri heryeri yamuk içine girdik nereyi tutsak elimizde kalıyor işçilik berbat duvarlarda boşluklar var kapılar pencereler tutmuyor korkuluk takmışlar sözde üflesen yere düşecek heryerde silikon var kenarlarında ve altında hep boşluklar var elektirik şartelleri ve anahtarlarına kadar herşey yamuk ve berbat haldeydi çatıya saç koymuşlar heryerinden şu alıyor ya neresini anlatayım başka elle tutulur hiçbiryeri yoktu malzemeler en adisinden kullanılmış biz büyük firma dedik güvendik başımız çok ağrıdı birikiminiz boşa gitti yalvarıyorum sizde aynı hataları yapmayın bu firmaya hiçbirşey yaptırmayın!!!


Harita Konumu ve Yol Tarifi

Yunus Emre, 4022. Sk. No: 6/1, 35110 Karabağlar/İzmirİzmir / Karabağlar

Etiketler

Seo-Banner