Sert Kırtasiye ve Büro Malzemeleri

0
0
İşletme ID:163280

Sert Kırtasiye ve Büro Malzemeleri

Firma Hakkında

Sert Kırtasiye ve Büro Malzemeleri Firmamız İstanbul şehrinde Şişli ilçesinde Halil Rıfat Paşa Mah. Perpa Ticaret Merkezi A Blok No:1682 K:11, Perpa Ticaret Merkezi İçinde, Okmeydanı, Şişli, İstanbul adresinde bulunmaktadır.

Sert Kırtasiye ve Büro Malzemeleri Sektör_Adi sektöründe hizmet vermektedir.

Sert Kırtasiye ve Büro Malzemeleri Firmamıza sayfa üzerinden mesaj gönderebilir, yorumlarınızı bu sayfa aracılığı ile iletebilir ve firmamız hakkındaki şikayetlerinizi yazabilirsiniz. Sms ile firmamızı istediğiniz kişiye göndererek Sert Kırtasiye ve Büro Malzemeleri firmamızı beğenebilir ve firmamız hakkında gelişmeleri takip edebilirsiniz.

Sert Kırtasiye ve Büro Malzemeleri firmamıza sayfamızda yer alan iletişim bilgileri aracılığıyla telefon ile ulaşabilir aşağıda yer alan Yol tarifi aracılığı ile konumumuza erişebilirsiniz.

Firmamız bu sayfaya 4 Nisan 2020 itibariyle eklenerek internetten bulunmasını kolaylaştırılarak 137 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.

Firmamızı aradığınızda bu sayfadan ulaştığınızı belirterek bu sayfa ile daha fazla ilgilenmemizi tavsiye edebilirsiniz.

Firma Yorumları

64x64
HASAN YÜCE
30 Ekim 2021 18:10:11

hepsu burada da 24lü ve-ga bant görselini koyup yerine basit ambalajlı yeni çıkan 12li vega bant gönderdiler. firmayı aradım ama aradığımada pişman oldum bir azarda telefona çıkandan yedik bize esnaflı dersi vermeyade çalıştı sağolsun. esnaflık önde sağlam elmaı gösterip arkadaki çürük elmayı vermek değil. bu firmada ilk defa alış veriş yaptım pişman da oldum


Harita Konumu ve Yol Tarifi

Halil Rıfat Paşa Mah. Perpa Ticaret Merkezi A Blok No:1682 K:11, Perpa Ticaret Merkezi İçinde, Okmeydanı, Şişli, İstanbulİstanbul / Şişli

Seo-Banner