Kitapseç Yayıncılık Elektronik Nak.ve San. Ltd. Şti

  • Ankara / Sincan
  • 4 Nisan 2020
  • 569
0
0
İşletme ID:164042

Kitapseç Yayıncılık Elektronik Nak.ve San. Ltd. Şti

Firma Hakkında

Kitapseç Yayıncılık Elektronik Nak.ve San. Ltd. Şti Firmamız Ankara şehrinde Sincan ilçesinde 6. Cd. NO: 6, 06909 Malıköy Anadolu Osb/Sincan/Ankara adresinde bulunmaktadır.

Kitapseç Yayıncılık Elektronik Nak.ve San. Ltd. Şti Sektör_Adi sektöründe hizmet vermektedir.

Kitapseç Yayıncılık Elektronik Nak.ve San. Ltd. Şti Firmamıza sayfa üzerinden mesaj gönderebilir, yorumlarınızı bu sayfa aracılığı ile iletebilir ve firmamız hakkındaki şikayetlerinizi yazabilirsiniz. Sms ile firmamızı istediğiniz kişiye göndererek Kitapseç Yayıncılık Elektronik Nak.ve San. Ltd. Şti firmamızı beğenebilir ve firmamız hakkında gelişmeleri takip edebilirsiniz.

Kitapseç Yayıncılık Elektronik Nak.ve San. Ltd. Şti firmamıza sayfamızda yer alan iletişim bilgileri aracılığıyla telefon ile ulaşabilir aşağıda yer alan Yol tarifi aracılığı ile konumumuza erişebilirsiniz.

Firmamız bu sayfaya 4 Nisan 2020 itibariyle eklenerek internetten bulunmasını kolaylaştırılarak 569 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.

Firmamızı aradığınızda bu sayfadan ulaştığınızı belirterek bu sayfa ile daha fazla ilgilenmemizi tavsiye edebilirsiniz.

Firma Yorumları

64x64
yılmaz eldem
2 Aralık 2020 15:12:02

Olmayan kitapları satışa sunup sonrada temin aşamsında deyip sipariş ettiğim ve ödediğim 7 kitap yerine 4 göndermeleri ayrıca telefona çıkmamaları çok ayıp bu siteden kesinlekle kimsenin alışveriş yapmasını önermem. Demedi demeyin!!!!!


64x64
Özay Taş
4 Ekim 2020 10:38:06

Ayni gun kargo koca bue yalannn 26 Eylulde verdigimiz siparis cok acil oldugubu belurterek en gec ayin 29 Eylylde elim8zde olacagini belurterek sioaris verdik ancak bugun ayin 4 Ekim olmasina ragmen siparisimiz elimize ulasmadi reklam vererek hizmet olmuyor insanlari kandirmaktan vazgecin


Harita Konumu ve Yol Tarifi

6. Cd. NO: 6, 06909 Malıköy Anadolu Osb/Sincan/AnkaraAnkara / Sincan

Seo-Banner