Skoda - Aykan Otomotiv Kartal

0
0
İşletme ID:182894

Skoda - Aykan Otomotiv Kartal

Firma Hakkında

Skoda - Aykan Otomotiv Kartal Firmamız İstanbul şehrinde Kartal ilçesinde Cumhuriyet, E-5 Yakacık Yolu No:23, 34876 Kartal/İstanbul adresinde bulunmaktadır.

Skoda - Aykan Otomotiv Kartal Sektör_Adi sektöründe hizmet vermektedir.

Skoda - Aykan Otomotiv Kartal Firmamıza sayfa üzerinden mesaj gönderebilir, yorumlarınızı bu sayfa aracılığı ile iletebilir ve firmamız hakkındaki şikayetlerinizi yazabilirsiniz. Sms ile firmamızı istediğiniz kişiye göndererek Skoda - Aykan Otomotiv Kartal firmamızı beğenebilir ve firmamız hakkında gelişmeleri takip edebilirsiniz.

Skoda - Aykan Otomotiv Kartal firmamıza sayfamızda yer alan iletişim bilgileri aracılığıyla telefon ile ulaşabilir aşağıda yer alan Yol tarifi aracılığı ile konumumuza erişebilirsiniz.

Firmamız bu sayfaya 4 Nisan 2020 itibariyle eklenerek internetten bulunmasını kolaylaştırılarak 248 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.

Firmamızı aradığınızda bu sayfadan ulaştığınızı belirterek bu sayfa ile daha fazla ilgilenmemizi tavsiye edebilirsiniz.

Firma Yorumları

64x64
ozdogan anbar
14 Aralık 2022 11:12:19

Son dönem servis hizmeti gerçekten bir facia, 100.000 km yi geçmiş bir aracın alındığı günden beri aralıksız bakımını yapan bir servis, rutin bakımda motor yağını 2 litre koyup verir mi. Veya soğutma suyunu boşaltıp yerine eksik su koyar mı. Tüm bunları yaptıktan sonra hiç mi kontrol etmez. Ben ekranda görürken onlar nasıl görmez. Fark edip servis istediğinizde, yollayacak servis aracı bulunmaz mı, sizin mi elemanı gidip almanız gerekir. Sonuç olarak benim skoda araçlarım Aykan'ın kapısından girmez kimseye de tavsiye etmem.


Harita Konumu ve Yol Tarifi

Cumhuriyet, E-5 Yakacık Yolu No:23, 34876 Kartal/İstanbulİstanbul / Kartal

Seo-Banner